Evil Genius 2'nin Çıkış Tarihi Ertelendi

9
4
2
0
0
Evil Genius 2'nin Çıkış Tarihi Ertelendi
Geliştiriciliğini Rebellion'ın üstlendiği gerçek zamanlı strateji ve simülasyon oyunu Evil Genius 2'nin çıkış tarihi önümüzdeki yıla ertelendi. Geliştirici firma, yapılan açıklamada devam eden koronavirüs pandemisinin erteleme kararında etkili olduğunu belirtti.

Oxford merkezli İngiliz bilgisayar oyunu şirketi Rebellion, 2004 yılında piyasaya sürülen strateji oyunu Evil Genius'un devam oyununu geçtiğimiz yıllarda duyurmuştu. Rebellion'un kendi geliştirdiği Asura oyun motorunu kullanacak olan Evil Genius 2'den ilk oyun içi tanıtım videosu da geçtiğimiz aylarda düzenlenen PC Gaming Show 2020'de yayınlanmış, oyunun çıkış tarihi için bu yılın sonları işaret edilmişti.

Gelen son haberlere göreyse devam oyunu Evil Genius 2: World Domination, ilk olarak duyurulduğu gibi bu yılın sonlarında piyasaya sürülmeyecek. Bir açıklama yayınlayan geliştirici firma, serinin devam oyununu merakla bekleyen hayranların biraz daha beklemeleri gerektiğini belirtti.

Evil Genius 2, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek:

Bildiğiniz gibi bu yıl birçok oyun, devam eden koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelemelerle karşı karşıya kalmıştı. Bu noktada pandemi, Evil Genius 2'yi de etkiledi ve firma yayınlanan açıklamada "Covid-19'un etkisi, stüdyodan evimize geçiş ve yeni çalışma yöntemlerine uyum sağlama hepsi, oyunu gelecek yıla erteleme yönündeki zor karara katkıda bulundu" dedi.

Rebellion, erteleme kararını açıkladığı duyurunun devamında "Serinin hakkını verecek ve Evil Genius topluluğu tarafından yıllarca sevilecek ve oynanacak bir devam yapımı sunmak istiyoruz, tıpkı orijinali gibi. Birçoğunuzun biraz daha bekleyeceği için hayal kırıklığına uğrayacağını bilsek de gelecek yıl lansman düzenlemek, bize tam olarak bunu yapmak için vakit tanıyor" ifadelerini kullandı.

Son çıkış tarihinin mümkün olan en kısa süre içerisinde duyuracaklarını söyleyen geliştirici firma, ayrıca kullanıcıların önümüzdeki aylarda Evil Genius 2'ye dair daha fazla şey göreceğini ve yaklaşan kapalı beta hakkında bazı bilgiler paylaşacağını da belirtti. Önümüzdeki günlerde oyuna dair yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2020-08-28-evil-genius-2-delayed-into-the-first-half-of-2021
9
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
2
0
0