Fallout Dizisinin Yayım Tarihi Erkene Alındı: İşte Yeni Tarih

35
2
1
1
0
Prime Video'da yayımlanacak Fallout dizisinin yayım tarihi erkene alındı. Peki bu dizi neler sunacak?

Amazon Prime Video'nun uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı Fallout dizisiyle ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Dizinin yayımlanma tarihinin öne alındığı açıklandı. Peki Fallout nasıl bir dizi? Dizinin konusu ne ve ne zaman yayımlanacak? İşte Fallout dizisiyle ilgili tüm detaylar...

Fallout dizisi çıkış tarihi

Fallout dizisi, daha önce açıklanan tarihten bir gün önce 9 Nisan 2024’te Amazon Prime Video üzerinden çıkış yapacak. Yapım toplamda 8 bölümden oluşacak ve tüm bölümler aynı anda çıkış yapacak. Amazon Prime aboneleri, saat 04:00 itibarıyla diziye erişim sağlayabilecekler.

Fallout resmî fragmanı

Fallout dizisi konusu

Fallout, tıpkı oyunlar gibi nükleer savaş sonrası bir dünyada geçecek. Yapımda, post apokaliptik Los Angeles’a gideceğiz ve orijinal bir karakter olan Lucy’nin hikâyesini izleyeceğiz. Walton Goggins’in hayat vereceği, burunsuz ceset benzeri görüntüye sahip The Ghoul da önemli bir karakter olacak. Çelik Kardeşliği, güç zırhları, sığınaklar, Vertibird araçları ve daha birçok tanıdık unsuru da göreceğiz.

Buna ek olarak dizi, Fallout’ın ikonik sarı saçlı "Vault Boy" olarak bilinen maskotunun nasıl ortaya çıktığına da değinecek. Vault Boy, Fallout oyunları boyunca oyuncu sağlığı, Vault-Tec gereçleri ve daha birçok farklı şekilde karşımıza çıkmıştı.

Fallout dizisi kadrosu

Fallout, Westworld’ün de arkasında olan Lisa Joy ve Jonathan Nolan çifti tarafından yaratıldı. Oyuncuları arasında ise Walton Goggins, Ella Purnell, Moises Arias, Kyle MacLachlan, Aaron Moten, Xelia Mendes-Jones, Johnny Pemberton yer alıyor.

Diziden daha önce paylaşılan diğer görseller

Fallout'ın daha önce yayımlanan kısa tanıtım fragmanı

35
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
2
1
1
0