1
0
0
0
0

Fotoğraf ya da video düzenleyenlerin kullandıkları Photoshop veya benzeri uygulamalar bazen detaylı teknik bilgi gerektirebiliyor. Ancak ‘Fotoğraf ve videolarda arka plan nasıl silinir’ sorusunun daha basit çözümleri de var. İşte bugün bu çözümlerden bahsedeceğiz. Videomuzda bahsedeceğimiz uygulamalarla insanları ya da nesneleri fotoğraflarınızdan silerek .png formatında kaydedebilir, transparan bir görüntü elde edebilirsiniz. Aynı zamanda videolarınızı GİF’e dönüştürmek için de uygulama tavsiyemiz olacak.

Saniyeler içinde fotoğraf arka planını silin: Remove.bg

Videomuzda ele aldığımız ilk uygulamamız Remove.bg. Herhangi bir üyelik ya da ücret ödemesi gerektirmeyen bu internet sitesi sayesinde fotoğrafların arka planı nasıl silinir diye düşünme derdi ortadan kalkıyor ve .png formatında indirebiliyorsunuz.

Videolarınızı kolayca GİF yapın: Unscreen

Videonun arka planı nasıl silinir diye düşünenler için ikinci sitemiz ise uncreen. Unscreen sayesinde yüklediğiniz videoları GİF’e dönüştürebiliyorsunuz. Aynı zamanda tıpkı Remove.bg gibi bir algoritmaya sahip olan Unscreen, videolarda arka plan silme işlemini yapmamıza da yardımcı oluyor.

AppStore’dan indirebileceğiniz arka plan silme uygulaması: Scan Thing

Son uygulamamız ise Scan Thing. Sadece İOS için hazırlanan ve App Store'dan indirebileceğiniz Scan Thing, fotoğraflardaki arka planı silmemize yarıyor. Kolay bir kullanım sunan bu uygulama, AppStore’daki değerlendirme sonucunda 5 üzerinden 4,6 yıldız puan almayı başarmış. Uygulama size 12 ücretsiz işlem hakkı sunuyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0