4
1
1
0
0

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni nesil amiral gemisi Galaxy S21 ailesini geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir etkinlikle tanıttı. Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra olmak üzere üç modelden oluşan seride tepe modeli olan Galaxy S21 Ultra, sunduğu özelliklerin yanında fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Biz de bu içeriğimizde, Samsung'un yeni gözdesi olan Galaxy S21 Ultra'nın sınırlarını zorluyoruz. Türkiye'de yine Samsung'un geliştirip üretmiş olduğu Exynos 2100 işlemcisiyle birlikte gelen S21 Ultra'yı PUBG: Mobile, Asphalt 9 Legends ve Mortal Combat ile test ettikten sonra Geekbench, GFX Benchmark ve AnTuTu skorlarına göz atacağız.

Samsung Galaxy S21 Ultra oyun testleri:

Samsung Galaxy S21 Ultra oyun testleri

Galaxy S21 Ultra’da bulunan Exynos 2100 işlemcisi kâğıt üzerinde Apple’ın iPhone 12 için geliştirdiği A14 Bionic ve Snapdragon 888 ile yarışıyor. Bu nedenle yapmış olduğumuz oyun ve performans testlerinin, Galaxy S21 Ultra almayı düşünenler için oldukça bilgilendirici olduğunu söyleyebiliriz.

Bununla birlikte cihazda yer alan 120 Hz'e kadar yenileme hızına sahip adaptif ekrana da ayrı bir paragraf açmak gerekiyor. Bu ekranın, özellikle oyun testlerinde gerçekten iyi bir deneyim sunduğunu belirtelim.

Son olarak oyun testlerinden de bahsetmek gerekirse 3 farklı oyunu denediğimiz ve toplam 45 dakika süren testler boyunca Galaxy S21 Ultra'da herhangi bir takılma ya da donma problemiyle karşılaşmadık. Ayrıca oyun öncesi / oyun sonrası sıcaklık ve batarya değişimlerinin de gayet makul derecede olduğu söylenebilir.

Samsung Galaxy S21 Ultra Geekbench

Galaxy S21 Ultra hakkında aktaracaklarımız bu kadardı. Dilerseniz hemen yukarından videomuzu izleyerek cihazın özellikleri ve farklı oyunlardaki performansı hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0