Google Stadia'ya Borderlands 3 ve Dragon Ball Geldi

7
1
1
0
0
Google Stadia bulut oyun hizmeti, piyasaya sürülürken bir sürü vaatte bulundu ve gerçekleştirmeye ilkinden başlıyor. Google Stadia, bugünden itibaren Borderlands 3 ve Dragon Ball Xenoverse 2 oyunlarını kullanıcılarına sunuyor.

Google’ın yeni video oyun platformu Stadia, 19 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürüldü ve aynı günde 14 ülkede hizmete girdi. Şirketin, mart ayında tanıtımını yaptığı ve bulut teknolojisiyle çalışan yeni oyun platformu Stadia, Kuzey Amerika ve Avrupa pazarlarında hizmete açılmıştı ancak sistem devreye girer girmez eleştirilmişti. Zira sistem üzerinde oyun oynayan kullanıcılar, Stadia'da oyun oynarken kontrolcüde verdikleri komutların oyunda geç işlediğinden şikayet ediyorlardı.

Stadia, pek yakında Stream Connect özelliğine sahip olacak. Stream Connect; oyuncuların, ekip arkadaşlarının ekranlarını koordine edebilmesini sağlayan bir oyun özelliğidir. Bu özellik ilk defa, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint oyunuyla birlikte gelecek. Bu özelliğin nasıl kullanıldığına dair ilk ekran görüntüsü ise şu şekilde:

google stadia

Aslında Google, Stadia'yı bir düzine oyunla tanıtacaktı ancak şirket lansman sırasında bu sayıyı dörde kadar indirdi. Lansman arifesinde bu sayıyı iki katına çıkaran şirket, Borderlands, Dragon Ball, ve Ghost Recon Breakpoint gibi popüler oyunları kütüphanesine dahil etti. Sonrasında ise Google, Darksiders Genesis’i de oyuncuların beğenisine sundu.

Yeni oyunlarda Stadia logosu bulunmaması, aboneleri endişelendirdi

Google’ın 2020 için onayladığı dört oyun ise: Doom Eternal, Cyberpunk 2077, Gods & Monsters ve Watch Dogs: Legion. Fakat Stadia, hiçbiri için çıkış tarihlerini onaylamadı. Bazı Stadia hayranları, The Game Awards ödül töreninde Doom ve Cyberpunk 2077’nin yeni fragmanların altında, tuhaf bir şekilde Stadia logosunun bulunmamasından dolayı endişeliydiler.

google stadia

Cyberpunk 2077, yapımcılığını CD Project’in üstlendiği, ilk olarak Mayıs 2012’de duyurulan fakat çıkışı 2020 yılına kadar sarken aksiyon, RPG türünde bir oyun. Oyun, tek oyunculu olarak karşımıza çıkıyor. Borderlands 3 ve Ghost Recon Breakpoint ise Stadia’da ilk kez satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/12/17/21026448/google-stadia-borderlands-3-ghost-recon-breakpoint-stream-connect-dragon-ball-promise
7
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
1
1
0
0