9
8
3
2
1

Mobil oyunlar gittikçe büyüyen bir pazar ve bu pazarda, diğer alanlarda olduğundan çok daha fazla alternatif bulunuyor. Bu haftanın en çok oynanan beş oyununu sizler için derlediğimiz videomuzda oyunları nasıl oynayabileceğinizi kısmen de olsa gösterdik.

Listemizde yer alan oyunlar ise şu şekilde:

Soccer Star

Soccer Star

Soccer Star, oyuncularımızın her hareketine kendimizin karar verdiği bir futbol oyunu. Görüş alanımız içerisinde yer alan takım arkadaşlarımıza topu ulaştırmak ya da fırsat bulduğumuzda kaleyi yoklamak oldukça kolay, en azından başlangıçta.

Get Rich

Get Rich

Gaziantep'te geliştirilen Get Rich'te bilgisayarımızın başında oturup nasıl daha çok para kazanırız diye kafa patlatıyoruz. Elimizdeki para ile ekranda yer alan paraları takip ediyor, uygun gördüğümüz noktalarda al sat yaparak para kazanmaya ve hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz.

Crash Bandicoot: On the Run

Crash: On the Run

Bir PlayStation efsanesi olan Crash Bandicoot'un mobil oyununda koşmalara doyamıyoruz. Tazmanya canavarı gibi döne döne sandıkları parçaladığımız yapımda, çeşitli kaynaklar toplayıp yeni bölümleri de açabiliyoruz.

Underdogs

Underdogs

Tepeden bakış kamerayla oynadığımız Underdogs'da yapmaya çalıştığımız şey, rakiplerimizi birer ikişer elimine etmek ve takımımıza zafer kazandırmak. Bir nevi PUBG ile Crimsonland kırması bir oyun görüyoruz.

Marvel Strike Force

Marvel Strike Force

Marvel'in sonsuz sayıdaki mobil oyunlarından biri olan Marvel Strike Force'da amacımız, kahramanları ve kötüleri toplayarak ekipler kurmak ve dövebildiğimiz herkesi dövmek. Oyunda çok sayıda karakter yer aldığını da ekleyelim.

9
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
8
3
2
1