Halo: The Master Chief Koleksiyonu Steam'e Geliyor

34
4
1
0
0
Dün gece Microsoft, en sonunda Halo: Combat Evolved'un önceki oyunu olan Halo: Reach'in de Steam'e yeni gelecek olan The Master Chief koleksiyonunda bulunacağını duyurdu. Koleksiyonda altı oyun bulunacak.

Dün gece düzenlenen Inside Xbox şovunda Microsoft, Halo: Combat Evolved'un önceki oyunu olan Halo: Reach'in de Steam'e yeni gelecek olan The Master Chief koleksiyonunda bulunacağını açıkladı.

Bilgisayarlar için çıkacak olan versiyonda tüm oyunların bir bundle olarak yayımlanması yerine oyunların tek tek, hatta kronolojik sırayla Steam'e çıkacağını görüyoruz. Bu demek oluyor ki Halo: Reach çıkacak ilk oyun olacak. Halo: Reach'i ise sırasıyla Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) ve Halo 4 takip edecek.

343 Industries, yaptığı açıklamada oyunların aşamalı olarak yayımlanacak olmasının her oyunun tamamen hazır olması için olanak sağlayacağını belirtti. Bu noktada ise artık bilgisayarlar için standart hâline gelmiş olan FOV kaydırıcılarından, 4K çözünürlükten, ultra geniş ekran desteğinden, ayarlanabilir kare hızından ve kişiselleştirilebilir tuşlardan bahsediliyor. Microsoft yetkilileri açıklamada, oyunların ilk çıkışının ardından topluluk desteğiyle bu özelliklerin daha da gelişmesini beklediklerini söyledi.

"Oyuncu beklentilerini karşılayacak bir bilgisayar deneyimi oluşturmak için topluluğumuzla bir yolculuğa çıkıyoruz." şeklinde açıklama yapan topluluk direktörü Brian Jarrard, son olarak şunu söyledi: "Ekip, modern bir PC oyununda bulunması beklenen tüm özelliklerin koleksiyona dahil edilmesini sağlama konusunda tutkuyla çalışıyor."

Koleksiyonun fiyatı ve çıkış tarihi hakkında hâlâ kesin bir şey olmasa da Halo'nun hem Microsoft Store'da hem de Steam'de çıkış yapacağını biliyoruz. Koleksiyon hakkında daha fazla bilginin edinilmesi için bu hafta sonu gerçekleşecek olan SXSW etkinliği bekleniyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/halo-the-master-chief-collection-is-coming-to-pc/
34
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
34
4
1
0
0