4
0
0
0
0

Günümüzde akıllı telefonların gelişmiş ve sürekli gelişmeye devam eden kameralarıyla birlikte mükemmel anların fotoğraflarını çekebiliyoruz. Fakat çektiğimiz fotoğraflar zaman zaman belirli düzenlemelerin yapılmasını gerektirebilir. Bizler de Fobito YouTube kanalımızdaki yeni videomuzda fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz iki muhteşem uygulamayı inceledik.

Videomuzda incelediğimiz uygulamalar, hem Android hem de iOS kullanıcılarının rahatlıkla kullanabilecekleri Lensa ve Photoshop Fix oldu. Lensa, Bir dönem trendleşen ve hâlâ birçok kullanıcı tarafından geliştirilen Prisma'nın ekibi tarafından geliştirildi. Photoshop Fix ise Adobe'un mobil kullanıcılarının kolaylıkla fotoğraf düzenlemelerini sağlamak için geliştirdiği bir uygulama.

Başka alternatiflere ihtiyacınız yok:

Lensa

İlk uygulamamız olan Lensa, yüzünüzün her noktasını ayarlamanıza, arka planı geliştirmenize, fotoğrafta renk uyumunu sağlamanıza olanak tanıyor. Uygulamanın bir kişiyi nasıl değiştirebileceğine şahitlik edebilmeniz için de Orta Dünya'nın en tanıdık isimlerinden Gollum'u adam etmeye çalıştık.

adobe photoshop fix

İkinci uygulamamız olan Adobe'un Photoshop Fix uygulaması, meşhur Photoshop programının minyatür bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama, Photoshop kadar detaylı ayarlar sunmuyor olsa da bir Lensa gibi yüzünüzün her noktasını ayarlamanızı ve renk ayarları yapmanızı sağlıyor. Photoshop Fix, Lensa'ya ek olarak birkaç özellik daha sunuyor. Ayrıca bu uygulamada oluşturduğunuz tüm dosyalar Adobe'un diğer uygulamalarında da kullanabilmeniz için katman katman kaydediliyor.

Bu iki uygulamayı öğrendikten sonra rahatlıkla ihtiyaçlarınız doğrultusunda ikisinden birini kullanabilirsiniz. Ayrıca fotoğraf düzenlemek için bu uygulamalar dışında başka herhangi bir uygulamaya ihtiyacınız olmadığını da söyleyebiliriz. Lensa ve Photoshop Fix'i aşağıdaki bağlantılardan cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Adobe Photoshop Fix:

Lensa:

4
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
0
0
0
0