Honor, İki Yeni Akıllı Saati Watch GS Pro ve Watch ES'i Duyurdu

9
1
1
0
0
Honor, biri dayanıklılık diğer tasarım odaklı iki Watch GS Pro ve Watch ES'i duyurdu. İki akıllı saat de Avrupa'da satışa sunulacak.

IFA 2020’de yeni bir etkinlik gerçekleştiren Huawei’nin alt markası Honor, yeni akıllı saatleri Honor Watch GS Pro’yu ve Honor Watch ES’i duyurdu. Oval bir tasarıma sahip olan Honor Watch GS Pro, dayanıklılık odaklı yapısıyla dikkat çekerken, Honor Watch ES ise dörtgen tasarımlı daha modern bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Standart bir kullanımda 25 gün pil ömrü vadeden Honor Watch GS Pro, GPS performans modunda tek şarjla 48 saat, yine GPS açık güç tasarruf modunda ise tek şarjla 100 saat kullanım süresi sunuyor. Ayrıca akıllı saat, GPS Rota özelliği sayesinde telefonun çekmediği noktalarda belirli bir rotaya gidiş dönüş güzergahı kaydedebiliyor.

Honor Watch GS Pro tasarımı

honor watch cs pro

454x454 çözünürlüğe sahip 1,39 inçlik bir AMOLED ekran ile gelen Honor Watch GS Pro, paslanmaz çelik bir ekran çerçevesine sahip ve MIL-STD-810G sertifikası sayesinde çizilme ve darbelere dayanıklı olduğunu kanıtlıyor. Cihazın ‘akıllı saat’ özelliklerine geldiğimizde ise barometre, otomatik egzersiz algılama, SpO2 ölçer, uyku takibi, stres ölçer, 7/24 kalp atış hızı takibi gibi özellikler yer alıyor.

456x280 piksel çözünürlükte 1.64 inçlik ekrana sahip olan Honor Watch ES ise tek şarjla nispeten daha kısa, 10 günlük kullanım süresi vadediyor. Ayrıca akıllı saat hem sertifika olarak hem de reelde Honor Watch ES kadar yüksek bir sağlamlık vadetmiyor. 

Honor Watch Es tasarımı

honor watch es

95 farklı egzersiz ve ölçüm özelliğine sahip olan Honor Watch ES, beklendiği gibi SpO2  ölçer, uyku takibi, stres ölçer ve regl döngüsü gibi özellikler de sunuyor. Huawei, her iki cihazın da 7 Eylül itibarıyla Avrupa’da satışa çıkacağını duyururken Honor Watch GS Pro için 250 euro (yaklaşık 2.203 TL + vergiler), Honor Watch ES için ise 99 euro (yaklaşık 872 TL + vergiler) fiyat etiketi açıkladı.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/honor-unveils-the-honor-watch-gs-pro-and-es-with-multi-day-battery-life
9
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
1
0
0