Huawei Mate 30 Pro'nun Resmi Duvar Kağıtları, Tüm Telefonlarla Uyumlu Olarak Paylaşıldı

35
10
9
6
5
Huawei'nin geçtiğimiz hafta itibarıyla tanıttığı Mate 30 Pro modeline ait duvar kağıtları paylaşıldı. Bir teknoloji sitesi tarafından yapılan paylaşımda yer alan duvar kağıtları, tüm akıllı telefonlarla uyumlu olarak kullanılabiliyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Münih şehrinde düzenlediği bir etkinlikle son amiral gemisi telefon serisi Mate 30'u tanıttı. Bu telefon serisinin en ilginç özelliğiyse  Android 10 tabanlı EMUI 10 arayüzüne sahip olmasına rağmen herhangi bir Google servisinin bulunmaması. Hem Mate 30 hem de Mate 30 Pro'da Google servisleri bulunmuyor.

Ancak Mate 30 serisi, Huawei'nin en güçlü telefonları arasına girmiş durumda. Gerek kamera kurulumu gerekse diğer donanımsal özellikleriyle göz dolduran Huawei Mate 30 serisi, tüm bu özelliklerinin yanı sıra kutu açılışında Android 10'la gelen ilk telefon modellerinden de bir tanesi. Şimdi ise Huawei Mate 30 Pro için hazırlanan duvar kağıtları kamuoyu ile paylaşıldı. 7 farklı duvar kağıdının paylaşıldığı paket, tüm akıllı telefonlarla uyumlu olarak kullanılabiliyor.

Huawei Mate 30 Pro'nun tüm özellikleri için buraya, Mate 30'un özellikleri için ise buraya tıklayabilirsiniz.

duvar kağıtları

Bu duvar kağıdı paketi, popüler bir teknoloji sitesi olan "Ytechb" tarafından paylaşıldı. Google Drive üzerinden paylaşılan 7 adet duvar kağıdını tek tek inceleyebileceğiniz gibi indirme işlemlerini de tek tek ya da toplu olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer sizlerde Huawei Mate 30 Pro için hazırlanan duvar kağıtlarına sahip olmak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/huawei-mate-30-pro-wallpaper-download/
35
10
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
35
10
9
6
5