8
3
2
2
2

Milyonlarca öğrencinin karnesini aldığı yaz tatili resmi olarak başladı. Takdir belgelerinin havada uçuştuğu karne gününün ardından akıllara karne hediyesi de gelmeye başladı. Pek çok kişi için en iyi karne hediyesi de sağlam bir oyuncu bilgisayarı olacak gibi duruyor. Yaz tatilinde bol bol oyun oynayıp eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için herkesi mutlu edecek özellik ve fiyatta yeni bir oyuncu bilgisayarı inceledik.

Bize özel olarak İncehesap tarafından toplanan 3 farklı oyuncu bilgisayarı, en iyi karne hediyelerinden biri olmaya aday. Son dönemde artan donanım fiyatlarının altında en uygun fiyatlı sistemleri sizlere sunmaya çalışıyoruz. Bu mottoda hazırlanan son sistemimizde ise yine piyasanın iddialı donanım özellikleri yer alıyor. Şimdi gelin, hep birlikte bilgisayarın özelliklerine göz atalım:

AMD’nin Ryzen 5 2600 işlemcisi ile gelen bilgisayar, 6’sı fiziksel 12 çekirdekli işlemci ile sadece oyun değil yayın ve render gibi işlerinizde de sizi yarı yolda bırakmayacak gibi duruyor. Gigabyte’ın ax370m ds3h anakart modelinin yer aldığı bilgisayarda 16 GB 3000 mHz’lik DDR 4 RAM bulunurken, 480 GB’lık Jamesdonkey marka SSD ise oyuncular için hem yüksek hem de hızlı bir depolama alanı sunuluyor.

Donanımın en önemli kısımlarından olan ekran kartında ise Saphire’in rx560 Special Edition ile gelen bilgisayar, GTX 1660’a rakip olması için üretilen AMD ekran kartıyla oyuncu bilgisayarını tamamlıyor.

Işıklı mışıklı kasaları sevenler için temper camlı bir kasa ile gelen sistem, 4399 TL’den satışa sunulmuş durumda. Eğer sizler de uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarı incelememizi merak ediyorsanız, sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

8
3
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
2
2