15
7
5
3
2

İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte kullanıcı güvenliği, sağlanması zor bir şey haline geldi. Bunun nedeniyse bilgisayar korsanları ya da art niyetli diğer kişilerin, bize ya da sevdiklerimize kolaylıkla ulaşabilecek olmaları. Hal böyle olunca da bazı kişiler, kimi zaman çocuk kimi zamansa sevdiklerini takip etmek istiyorlar.Hal böyle olunca da kimi zaman ebeveynler kimi zamansa ikili ilişkiler yaşayan insanlar, birilerini takip etmek istiyorlar.

Eğer sizler de bu tür bir arayış içerisindeyseniz, muhtemelen satın alıp sizler için denediğimiz bu internet sitesini görmüşsünüzdür. Aylık 240 TL gibi uçuk bir fiyat karşılığında satın aldığınız bu hizmetin vadettiği şeyse istediğiniz bir akıllı telefondaki Instagram mesajlarını takip edebilecek olmanız. Peki böyle bir hizmet gerçekten de işe yarıyor olabilir mi?

Instagram

Aslına bakacak olursak farklı yöntemler kullanarak başka birisinin Instagram hesabını takip etmenizi sağlayan çeşitli yöntemler mevcut. İşte aylık 240 TL abonelik hizmeti veren söz konusu yöntemlerden bir tanesi de sizler için denediğimiz internet sitesi. Ancak peşin peşin belirtmekte fayda var. Bu tür hizmetlere güvenmek çok da akıl karı bir iş değil. Başka bir deyişle kaş yapayım derken göz çıkarma ihtimaliniz ciddi anlamda yüksek.

Tahminlerimize göre pek çoğunuz, çok ciddi bir bedel karşılığında satın alabileceğiniz bu takip uygulamasının çalışıp çalışmayacağını zaten biliyorsunuz. Ancak videomuzu izlediğinizde, bir yandan beklediğiniz sonuçla karşılaşırken diğer yandan da söz konusu hizmetle ilgili şaşırtıcı gerçeklerle karşı karşıya geleceksiniz. Videomuzu izledikten sonra konuyla ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

15
7
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
15
7
5
3
2