Haftanın En Dikkat Çeken 5 Ücretsiz iOS Uygulaması

23
15
6
3
2
Bu hafta çıkış yapan ya da güncellenen iOS uygulamalarından sizin için güzel bir seçki hazırladık. Yeni uygulama arayışındaysanız, hoş geldiniz. Bu 5 uygulamadan dilediğinizi indirebilirsiniz.

Güncel uygulamaları takip etmeyi seven takipçilerimiz için artık her hafta iOS'e özel uygulama seçkisi hazırlıyoruz. Maksimum 5 adet uygulamanın bulunacağı listelerde, en işlevsel özelliklere sahip uygulamaları bir arada göreceksiniz. 

Daha iyi Instagram hikayeleri için: Unfold

unfold

25 farklı ücretsiz şablon ve birçok font ile çok daha profesyonel ve şık görünen Instagram hikayeleri hazırlamanıza yardımcı olan Unfold, tasarladığınız fotoğrafları kusursuz paylaşımlar yapabilmeniz için yüksek çözünürlüklü olarak dışa aktarma imkanı sunuyor. Ücretli sürümünde 150'den fazla şablon içeren uygulama, bu sürümü 7 gün boyunca ücretsiz olarak kullanabilme imkanı da tanıyor.

Eskisi gibi mektup arkadaşlıkları kurmak isteyenlere: SLOWLY

slowly

Bugünkü sosyal medya platformları ve mesajlaşma uygulamaları sebebiyle unutulmaya yüz tutan mektup arkadaşlıkları (İngilizce adıyla pen pal), SLOWLY uygulamasıyla tekrar hayat buluyor. İlgili olduğunuz konulara göre sizi dünyanın herhangi bir yerinden biriyle eşleştiren uygulama; gönderdiğiniz mesajları, daha doğrusu mektupları, ülkenin uzaklığına göre belirlenen sürelerde karşı tarafa gönderiyor. Yani WhatsApp veya benzeri bir uygulama gibi anında erişim mümkün değil, bu açıdan SLOWLY'nin mektup arkadaşlığını hala yaşattığını söyleyebiliriz.

Arkadaşlarınızın paylaşımlarını kaçırmayın: Cloze Relationship Management

cloze

Yakın arkadaşlarınızı veya hiçbir hareketini kaçırmamanız gereken kişileri tanımlayarak onların sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımları, o kişilerle olan etkinliklerinizi ve diğer birçok etkileşiminizi tek bir ekranda toplayan Cloze, ayrıca takım çalışmaları için de birebir. Üzerinde çalışılan ürün veya projenin tüm takım tarafından detaylarının görünebilmesi gibi imkanlar sunan uygulama, Pro ve Business abonelik seçenekleriyle de daha gelişmiş özellikler sunuyor.

Gizlilik isteyenlere: Encrypt.me

encrypt.me

Şifresiz ve herkesin kullanımına açık Wi-Fi ağları, çoğu zaman birçok tehlike barındırabiliyor. İnternetteki etkinliğinizin takip edilme olasılığının çok yüksek olduğu bu ağlara bağlıyken güvende olmanın ise kolay bir yolu var. Encrypt.me uygulaması, bu tarz ağlara bağlandığınızda sizi uyarıyor ve VPN'i aktif hale getiriyor.

Düzenli not tutanlara: Notion - Notes, Tasks, Wikis

notion

Kolayca ve düzenli bir şekilde not almak veya günlük olarak yapmanız gerekenleri sizlere bildiren Notion, Mac ve Windows platformlarıyla da birlikte çalışıyor. Notion ile oluşturduğunuz zengin içerikleri takım arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz gibi, gerçek zamanlı düzenleme imkanını da kullanabilirsiniz. Ayrıca, çevrimiçiyken indirdiğiniz internet sayfalarını da Notion uygulamasına aktararak çevrimdışı olarak görüntüleyebilirsiniz.

Yılın en iyi iOS uygulamaları listemize ya da haftalık iOS oyunları listemize göz atabilirsiniz.

Haftalık uygulama listemizin sonuna geldik. Tekrar görüşmek üzere :)

23
15
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
23
15
6
3
2