iPhone XR 2'nin Sahip Olacağı 2 Yeni Özellik Ortaya Çıktı

20
9
6
6
2
Macotakara tarafından ortaya atılan iddialara göre Apple, iPhone XR 2 modelinde çift arka kamera ve 18W hızlı şarj desteği sunacak.

Apple’ın Asya’daki tedarik zincirinde sağlam kaynakları bulunan Japon teknoloji blogu Macotakara, şirketin iPhone XR 2 modeli planlarını ortaya çıkarmaya başladı. Macotakara’ya göre Apple, yeni nesil iPhone XR’da kamera ve batarya noktasında kullanıcıları memnun edecek bazı iyileştirmeler planlıyor.

Macotakara, iPhone XI ve iPhone XI Max modellerinde üçlü kamera kurulumuna geçiş yapacak olan Apple’ın ikinci nesil iPhone XR’ı da çift arka kameraya yükselteceğini iddia ediyor. Üstelik bu çift arka kamera hem tasarımı hem de donanımıyla iPhone Xs ailesinde bulunan kameraya oldukça benzer olacak.

Yeni nesil iPhone XR da mevcut model gibi devasa bir bataryaya sahip olmayacak. Apple, muhteşem bir şarj süresi sunmasa da iPhone XR 2 ile birlikte USB Type-C’den Lightning’e 18W hızlı şarj desteği getirerek kullanıcıların kısa sürede cihazlarını şarj etmelerini mümkün kılacak. Yeni iOS sürümünün batarya optimizasyonu da şarj süresini ciddi şekilde etkileyecektir.

Apple’ın yeni nesil iPhone XR modelini tanıtmasına daha uzun süre bulunuyor. Bu nedenle sızıntıların çok da güvenli olmayacağını söyleyebiliriz. Macotakara, Apple’ın iPhone 7 ile birlikte kulaklık girişini kaldıracağını açıklayan ilk teknoloji sitesi olmuştu. Bu nedenle kaynaklarının güvenilir olabileceğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2019/04/28/apple-iphone-xr2-upgrade-iphone-11-xs-max-xr-update/#740fb22d616f
20
9
6
6
2
Emoji İle Tepki Ver
20
9
6
6
2