3
2
0
0
0

Videodaki ürünlere ulaşmak için:

İnternetten ister 10 TL, ister 10.000 TL olsun herhangi bir ürünü satın alırken elbette öncelikle bu ürünü kullanan diğer kullanıcıların yorumlarına bakıyoruz. Fakat alışveriş sitelerinde ürünler için yapılan bu yorumlardan bazıları ürünle ilişkili olmayan, yanıltıcı ya da yanlış bilgi içeren yorumlar olabiliyor. İşte biz de Webtekno olarak geçtiğimiz haftalarda bu yorumların peşine düşmeye başladık.

Kötü Yorum Mafyası serimizin ikinci bölümünde birkaç ürün satın aldık ve bu ürünlere gelen kötü yorumları test etmeye başladık. Yorumların gerçekliğine düştüğümüz bu bölümde yapılan her kötü yorumun kaynağını bulmaya çalıştık, yorumun gerçeklik taşıyıp taşımadığını kendi ellerimizle kontrol ettik.

5 ürünü yorumlarıyla test ettik:

kötü yorum mafyası

Bu bölümümüzde elimize geçen ürünlerse gizli kameralı ampul, SUP Atari oyun konsolu, masaj aleti, şarjlı su damacana pompası ve Piranha aksiyon kamerasıydı. Bu ürünlere gelen kötü yorumları değerlendirmeye başladığımızda bazılarının gerçekten de doğruyu yansıttığını, bazılarınınsa ya kullanıcıya özel ya da hiç alakası olmayan bir yorum olduğunu gördük.

İnternet alışverişi dünyasının Efsane Avcıları olduğumuz bu serimizin son bölümünde ürünlere gelen yorumların hangilerinin doğru çıkıp çıkmadığını öğrenmek için yukarıda yer alan videomuzu seyredebilirsiniz. Ayrıca serimizin ilk videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlk bölüm:

3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0