Left 4 Dead 2'nin Yıl Sonuna Kadar Büyük Bir Güncelleme Alacağı İddia Edildi

70
3
3
1
0
İlk kez 2009 yılında piyasaya sürülen popüler korku oyunu Left 4 Dead 2'nin yıl sonuna kadar büyük bir güncelleme alacağı iddia edildi. Söylenenlere göre güncellemeyle birlikte oyuna, orijinal Left 4 Dead'deki 'The Last Stand' bölümü eklenecek.

Washington merkezli video oyun geliştiricisi Valve, zombi türündeki video oyunlarının en iyi örneklerinden biri olan Left 4 Dead 2'yi bundan tam 11 sene evvel, 2009 yılında piyasaya sürmüştü. Bir dönemlerin efsanesi olan popüler oyun, günümüzde nostalji severler tarafından hâlâ büyük ilgi görüyor.

Gelen son haberlere göreyse sevilen oyun, orijinal Left 4 Dead oyunundaki en zor bölümlerden birini alacak. İddiaların kaynağı YouTuber Tyler McVicker'ın paylaştığı bir videodan geliyor. McVicker'ın aktardıklarına göre oyunun topluluk üyeleri, içerisinde Left 4 Dead 2'de yer almayan haritaların bulunduğu yeni kapalı özel sunucular keşfettiler.

Left 4 Dead 2'ye 'The Last Stand' bölümü eklenebilir:

Left 4 Dead 2

Bu sunuculardaki listeler, Kasım 2008'de piyasaya sürülen orijinal Left 4 Dead'de mini bir eklenti olan 'The Last Stand' bölümüne işaret ediyor. 'Deniz Feneri' adı verilen tek bir haritaya sahip olan bu bölümde temel amaç, arkadaşlarınızla birlikte sonu gelmeyen zombi sürülerine karşı olabildiğince uzun süre hayatta kalmak. Bölümün bir de "İyi Bitmiyor" şeklinde sloganı bulunuyor. Bu slogan, tüm hayatta kalanların eninde sonunda öleceği gerçeğini yansıtıyor.

YouTuber'ın söylediklerine göre gizli sunucular, parolayla korunan ve normal oyuncular tarafından erişilemeyen bu haritayı çalıştırıyordu ve tek seferde 17'den fazla kişi bu haritayı oynuyordu. McVicker, ayrıca haritanın daha sonrasında Left 4 Dead 2'nin oyun içi sunucu tarayıcısından gizlendiğini de belirtiyor.

YouTuber'ın iddia ettiğine göre Left 4 Dead 2'nin yıl sonuna kadar büyük bir içerik güncellemesi alması bekleniyor. Bu noktada Valve'den resmi bir açıklama gelene kadar bu iddiaların doğru olup olmadığını bilemeyeceğiz. Yine de Left 4 Dead 2 gibi sevilen bir oyunun piyasaya sürüldükten 11 yıl sonra yeni bir güncelleme alması, oyuncuların seriye olan ilgisini tekrardan artırabilir.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/left-4-dead-2-rumor-new-campaign/
70
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
70
3
3
1
0