Logitech, Benzersiz Özelliklere Sahip Kablosuz Kulaküstü Kulaklığı Pro X Lightspeed'i Duyurdu

10
6
4
1
0
Logitech, yeni kablosuz kulaküstü kulaklığı Pro X Lightspeed'i duyurdu. Geçtiğimiz yıl duyurulan kablolu yapıdaki Pro X kulaklığın gelişmiş bir versiyonu olan Pro X Lightspeed, özellikle de teknik özellikleri açısından oyuncuların göz bebeği olacak gibi görünüyor.

Dünyanın en popüler oyuncu ekipmanı üreticilerinden bir tanesi olan Logitech, düzenlediği bir etkinlikte yeni kablosuz kulaküstü kulaklığı "Pro X Lightspeed"i duyurdu. Geçtiğimiz yıl duyurulan Pro X modelinin gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan Pro X Lightspeed, çok önemli iyileştirmelerle birlikte geliyor. Ancak şirket, yeni kablosuz kulaklığını geçtiğimiz yıl ki versiyon ile neredeyse aynı tasarımda sunmayı tercih etmiş durumda.

Logitech Pro X Lightspeed, alüminyum ve çelik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Pro X'e kıyasla özellikle de tuş bölümünde tasarım değişiklikleri gördüğümüz Pro X Lightspeed, kulaklık üzerinde mikrofon kapama tuşu ve ses ayarlayabilme tuşu gibi detayları bünyesinde taşıyor. Pro X'te ise bu tuşlar, kablo bağlantısı üzerinde yer alıyordu.

Karşınızda Logitech Pro X Lightspeed

Logitech Pro X Lightspeed

Logitech'in yeni kablosuz kulaküstü kulaklık modeli, kullanıcılar için daha keyifli bir kullanım imkanı sunuyor. Öyle ki bugüne kadar gördüğümüz kulaküstü kulaklıklar, genelde deri kaplamalara sahipti. Bu durum, Pro X Lightspeed'de biraz değişiyor. Kullanıcılar, deri kulaklık pedlerini kullanabilecekleri gibi kadife yapıdaki pedleri de tercih edebiliyorlar.

Logitech Pro X Lightspeed, tasarımının yanı sıra teknik detayları ile de ön plana çıkıyor. 20 saatin üzerinde kullanım imkanı sunan kablosuz kulaküstü kulaklık, USB Type-C bağlantısı ile şarj ediliyor ve bu da Pro X Lightspeed'i benzersiz bir hale getiriyor. Çünkü şu an için piyasaya sürülmüş olan hiçbir kulaküstü kablosuz kulaklıkta böyle bir özelliğin olmadığı vurgulanıyor.

Logitech Pro X Lightspeed

Logitech'in yeni kablosuz kulaküstü kulaklığı ile bilgisayar arasındaki bağlantı, 2.4 GHz'lik USB Type-A adaptörü ile sağlanıyor. Logitech, yeni kablosuz kulaküstü kulaklıklarının 13 metreye kadar herhangi bir gecikmeye neden olmadan ses iletimi yapabileceğini ifade ediyor. İşte tüm bu özellikler, oyuncularının bir numaralı tercihinin Pro X Lightspeed olabileceğini gözler önüne seriyor.

Logitech, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü kablolu kulaküstü kulaklığı Pro X'in fiyatını 129.99 dolar (yaklaşık 900 TL + vergiler) olarak belirlemişti. Bugün tanıştığımız Pro X Lightspeed'in fiyatı ise 199.99 dolar (yaklaşık 1.400 TL + vergiler) olarak açıklandı. Pro X Lightspeed'in fiyatı biraz yüksek gibi görünüyor olsa da sunduğu özellikler, ürünün bu fiyata değeceği izlenimini uyandırıyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/7/28/21340342/logitech-g-pro-x-lightspeed-gaming-headset-wireless-pc
10
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
4
1
0