Marvel Hayranları, Nick Fury Hakkında İlginç Bir Teori Ortaya Attı

83
8
4
4
1
Nick Fury, Marvel Sinematik Evreni'nin vazgeçilmezlerinden. Peki ya aslında gördüğümüz Fury gerçek değilse? Hayranlar tarafından öne sürülen bir teori, Talos'un bir noktada Fury olarak karşımıza çıktığını öne sürüyor.

2019 yılı, Marvel Sinematik Evreni için bomba gibi geçti ve serinin tarihinde ilk kez bir yılda 3 film yayınlandı. Bu yıl Captain Marvel, Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home vizyonaydı ve bu filmlerin hepsinde ortak şey, Samuel L. Jackson'ın Nick Fury rolüyle karşımıza çıkmasıydı. Peki gördüğümüz Fury, gerçekten Nick Fury miydi?

Far From Home'un film sonu akışında Fury'nin, Captain Marvel'de aslında Ben Mendelsohn'un oynadığı Skrull ırkından Talos olduğu ortaya çıktı. İşte spekülasyonlar tam da bu noktada başladı. Hayranlar, Talos'un ne zaman Fury'nin yerine geçtiğine dair önceki filmlerden aldıkları ipuçlarıyla teoriler ortaya koydu.

nick fury talos

Uzun zamandan beri Fury'nin Avengers: Age of Ultron'da çapraz olarak kesilmiş bir sandviç yediğine dikkat çekiliyor. Çünkü Fury, Captain Marvel'da çapraz olarak kesilmiş tost yiyemediğini söylüyordu. Yeni bir teori, Talos'un Captain America: Kış Askeri filminden beri Fury olduğunu savunuyor.

Reddit kullanıcısı Jacob_wallace, bu konuda çarpıcı bir teori ortaya koydu. Teoriye göre, "Fury, Kış Askeri filminde neredeyse ölecekken Talos ile yer değiştirildi. Skrull kalp atış hızını düşürmek için özel kimyasallar kullandı ve Fury temelde ölüydü. Skrull, onu iyileştirecek teknolojiye sahipti ve ona borçluydu. Böylece iyileşmesi için uzaya götürdü. Talos aslında o zamandan beri Fury'nin yerindeydi. 

Captain Marvel'da Fury, tostunun çapraz olarak kesilince yiyemediğini söylüyor. Ancak Ultron Çağı'nda çapraz olarak kesilmiş tost yerken açıkça görülüyor. Bu Fury değil, Talos. Sanırım Fury'nin 20 yıl içerisinde çapraz tosta yeni alıştığını söyleyebilirsiniz ama bu garip görünüyor. Detayların korunumu yasası; Asla önemli olmayacaksa, bu kadar garip bir detay vermemelilerdi. Bu nedenle Ultron Çağı'ndan önceki bir zamandaydı." şeklinde açıklanıyor.

nick fury tost

Ayrıca gelen cevaplardan birinde de Maria Hill'in hep ona 'Nick' dediği öne sürülüyor. Halbuki Captain Marvel'da Fury sadece 'Fury' olarak anıldığını belirtiyor. Peki sizce bu teorinin doğru olma olasılığı var mı? Talos gerçekten de Nick Fury'nin yerine geçerek işleri yürütmeye çalışmış olabilir mi?

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/10/27/avengers-fan-theory-explains-nick-fury-replaced-talos/
83
8
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
83
8
4
4
1