Marvel, Stan Lee’nin Bütün Sahnelerini Bir Araya Getirdiği Video Yayınlayacak

31
1
1
0
0
Marvel çizgi romanlarını bugün olduğu hale getiren isimlerden biri olan Stan Lee’nin bütün cameoları, sahne arkalarıyla birlikte bir araya getiriliyor.

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Stan Lee, kendini her şeyiyle Marvel’a adamış bir isimdi. Marvel filmlerinde, dizilerinde ve video oyunlarında çizgi roman dehasını bulmak, hayranlar için her zaman çok eğlenceli olmuştu.

Captain Marvel ve Spider-Man: Into the Sspider-Verse filmlerinde görme şansına eriştiğimiz Lee’nin son cameosu (filmde küçük bir sahnede görünme) ise Avengers: Endgame filminde olacak. Russo kardeşler, bu filmde son kez Lee’yi göreceğimizi belirtti.

Marvel, Lee’nin bütün eski cameo sahneleri için bir sahne arkası videosu hazırlıyor. Marvel stüdyolarının patronu Kevin Feige, daha önce böyle bir şey yapılmadığını söylüyor.

Videoda ilk Iron Man filminden Avengers filmindeki silinmiş bazı cameo fikirlerine kadar pek çok farklı sahne var. Bu video muhtemelen Avengers: Endgame’in blu-ray ve dijital setinde bonus içerik olarak sunulacak.

Avengers: Endgame ülkemizde iki gün sonra, 25 Nisan’da gösterime girecek.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/marvel-to-release-video-of-all-stan-lee-mcu-movie-cameos/
31
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
31
1
1
0
0