Audi, Captain Marvel’a Dünyada Neleri Kaçırdığını Gösterdi (Video)

48
29
5
3
2
Avengers: Endgame filminin sponsorlarından olan Audi, yeni videosunda yıllardır uzayda olan Captain Marvel’ı dünyada olan bitenler hakkında bilgilendiriyor.

Avengers: Endgame filmi çok yakın zamanda vizyona girecek fakat filmin öncesinde yapılan reklam çalışmaları devam ediyor. Filmin sponsorları arasında yer alan Audi, yeni internet reklamında Captain Marvel’ı dünyadaki değişiklikler hakkında bilgilendiriyor.

İlk olarak aksiyon figürleriyle kahramanları tanıtan Audi görevlisi, ‘uçan ve lazer atan Iron Man’i, Hulk’ı, ‘bir tavşanla en yakın arkadaşlar olan bir tanrı’ dediği Hulk’ı ve diğer kahramanları tanıtıyor (Hawkeye hariç). Daha sonra da yemek konusunda kahramanımızı aydınlatan görevli, artık yemeklerin yenmeden önce fotoğrafının çekilip paylaşılması gerektiğini söylüyor. Ha, bir de insanlığın son büyük savaşından da bahsediyor: İnsanlık Gluten’e Karşı!

Bir sonraki aşamada cep telefonlarını anlatan kadın, telefonların önce gittikçe küçüldüğünü sonra tekrar büyüdüğünü söylüyor. Captain Marvel ise çağrı cihazıyla takılmaya devam edeceğini belirtiyor.

Son olarak da kahramanımız, Audi’nin elektrikli otomobili e-Tron ile tanıştırılıyor. Aracı dokunarak şarj eden Captain Marvel, aracın uçup uçmadığını sorduğunda ise “Sürücüsüne göre uçabilir” cevabını alıyor.

Araçla deneme turuna çıktıklarında, Goose da arabada yerini almış oluyor. Kediyi sevmek için elini uzatan görevliyi ise Captain Marvel durduruyor.

e-tron Sportback ve e-tron GT’nin filmde yer alacağı biliniyor. Audi, Avengers: Endgame filminin galasının da sponsorluğunu üstlenmiş durumda. Film 25 Nisan'da gösterime girecek. Captain Marvel'in filmi de hala sinemalarda gösteriliyor.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/345388/audi-debriefs-captain-marvel-e-tron/
48
29
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
48
29
5
3
2