Mercedes-AMG C63 Couple Black’in Tasarım Görüntüleri Ortaya Çıktı

23
3
1
1
1
Devasa ızgaralar, gittikçe birbirine benzeyen tasarımlar, ortak altyapılar derken kendi havasını koruyan otomobiller üretmek için üreticiler oldukça büyük emekler harcıyor. C63 Couple Siyah Serisi bu çabaların hakkını verecek.

Otomobillerde hem tasarım hem de performans açısından üst seviyede bulunan markaların başında Alman menşeli firma Mercedes-AMG yer alıyor. Firmanın özellikle nadir araçlardan oluşan Black Series grubundaki araçları her zaman büyük ilgi görüyor.

Formula 1 seviyesinde rüzgarlıklar, yüksek performans ve onlara eşlik eden devasa fiyat etiketiyle birlikte Black Series, tam olarak karizmatik ve prestijli bir otomobil serisi olarak biliniyor. Bu serideki bir sonraki araç da AMG GT Black Series olacak.

Yeni AMG C63 Couple Black’ten ilk görüntüler

AMG C63 coupe s

Bugün yollarda yer alan Mercedes-AMG C63 S modeli, C-Class üzerine inşa edilen coupe serisinin en gelişmiş performansına sahip. Aracın el yapımı 4 litrelik ikiz turbolu V8 motoru 503 beygir güç üretiyor. Otomobilin 0’dan 100 km/s hıza ulaşması için 3,7 saniye yeterli olurken, tasarımı da caddelerdeki en dikkat çekici araçlardan biri olmasını sağlıyor.

AMG-Mercedes oldukça popüler olan serinin yeni modellerini de yakın gelecekte piyasaya sürecek. Pandemi nedeniyle otomobil pazarı yavaşlamış olsa da üreticiler bu süreci yeni teknolojilere ve araçlara odaklanarak geçirdi. Yani kısa sürede önemli gelişmeler görmemiz mümkün. Bu durum Mercedes için de geçerli.

Yeni C63 Coupe Black daha hızlı, daha hafif

()

C63’ün Black Series versiyonuyla birlikte aracın daha hızlı ve daha hafif olması, seriye aşina olanları şaşırtmayacaktır. Genelde bu serideki araçlarda karbon fiber ve diğer egzotik materyaller kullanılıyor. 

Serinin son üyelerinde en üst performansı yukarı çekecek düz-yatay krank sistemleri kullanılmıştı. C63’te de benzer bir durum söz konusu olabilir. Aracın tasarımı için görsel paylaşılmış olsa da teknik detayları öğrenmek için bir süre daha beklememiz gerekecek. O zamana kadar firmanın diğer modellerine ve yaptığı açıklamalara bakacağız.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/436998/mercedes-amg-c63-black-series-render/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-all-news
23
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
1
1