Microsoft ve Oreo’dan Yeni Ortaklık: Windows’un İkonik Ataşı ‘Clippy’ Geri Dönüyor (Oreo Ne Alaka?)

12
4
2
0
0
Microsoft, ABD'de kutlanan kurabiye ayına özel Oreo ile bir ortaklığa imza attı. İkili, sınırlı sayıda ücretsiz Oreo dağıtacak ve Clippy'yi tamamen farklı bir formda hayata döndürecek.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Microsoft ve bisküvi markası Oreo, bugün bir ortaklığa imza attı. İkili, ABD’de ekim ayı boyunca kutlanan “Ulusal Kurabiye Ayı” kapsamında iş dünyası için özel bir etkinlik düzenleyecek.

Düzenlenecek etkinlik kapsamında çalışanlar, Microsoft Teams’de takvimlerine ‘THINVITE’ adlı toplantıyı ekleyecekler ve her şeyden 15 dakikalığına uzaklaşacaklar. Toplantı sırasında ise çalışanlara ‘Return to Pawfice’ adlı kısa bir video oynatılacak. 1, 2 ve 3 Kasım tarihlerinde düzenlenecek toplantılara bağlantıya sahip herkes katılabilecek.

Sınırlı sayıda bedava ve sürprizli Oreo da dağıtılacak:

oreo

Microsoft ve Oreo, ortaklıkla birlikte her haneye 1 adet olmak üzere toplam 2.800 adet Oreo’yu da bedavaya evlere gönderecek. Bedava Oreo isteyenlerin tek masrafı, 3,90 dolarlık kargo ücretini ödemek olacak. Tabii ki bu yalnızca ABD’de yaşayan kişilerle sınırlı olacak.

Microsoft’un efsanevi Clippy’si de geri dönüyor:

oreo

Microsoft, özel Oreo paketleriyle birlikte Clippy olarak hafızalara kazınan karakterini de hayata döndürecek. Fakat Clippy, önceki görevlerinden tamamen bağımsız, Oreo’ları elle tutmak için değil, plastikten kanca ile tutmak için kullanılacak. Aynı zamanda Clippy’nin yüzü de paketlerde yer alacak.

Kaynak : https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2022/10/18/why-microsoft-365-is-teaming-up-with-oreo-thins-to-give-you-a-break/
12
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
0
0