Yüz Yüze Eğitim, Eylül Ayında 'Tedbirlerle' ve 'Yüksek Dikkatle' Başlayacak

93
63
17
4
2
Pandeminin bir nebze kontrol altına alınmasını sağlayan aşıların ardından vakalar yükselince, eğitimde önümüzdeki dönemin online mı yoksa yüz yüze mi olacağı merak konusu haline gelmişti. Milli Eğitim Bakanı, bu konuya açıklık getirdi ve eylül ayından itibaren eğitimin yüz yüze gerçekleşeceğini bildirdi.

Pandemiyle birlikte birçok alanda olduğu gibi eğitimde de büyük değişikliklere gidilmişti. Bu değişiklikler kapsamında ilkokullusundan üniversitelisine tüm öğrenciler, okullarından bir süre ayrı kalarak eğitimlerini internet üzerinden gerçekleştirmek zorunda kalmıştı. Ardından geçtiğimiz haftalarda okulların yeniden yüz yüze eğitime açılacağı açıklanmış, öğrenciler sevinmişti.

Aşının yaygınlaşmasıyla birlikte birçok alanda yasakların gevşetildi. Fakat buna rağmen vakalar tekrar yükselmeye başlayınca veliler, öğrenciler, eğitim görevlileri ve daha niceleri gözlerini yetkililere çevirdi. Bu kişiler vakalardaki yükselişin eğitim alanına yansıyıp yansımayacağını merak ederken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eylül ayında yüz yüze eğitime başlanacağını yeniden ifade etti. 

Ziya Selçuk’un yaptığı paylaşım:

ziya selçuk

Ziya Selçuk, Twitter'dan yaptığı paylaşımda eylül ayında eğitimin tedbirler ve yüksek dikkatle başlayacağına dikkat çekti. Bunun yanında Ziya Selçuk, aşı olan herkesin kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitim sürecinin destekçisi olduğunu söyleyerek herkesi aşı olmaya davet ediyor. Konuyla ilgili düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/turkiye/202107241045042726-milli-egitim-bakani-selcuk--tedbirlerimizi-aldik-yuz-yuze-egitime-eylul-ayinda-baslayacagiz/
93
63
17
4
2
Emoji İle Tepki Ver
93
63
17
4
2