Mojang, Tarihinin En Büyük Minecraft Güncellemesini Yayımladı

104
12
7
6
0
Microsoft'a satılmasıyla birlikte güncelleme anlamında oldukça ilerleme kateden Minecraft, geçtiğimiz günlerde tarihinin en büyük güncellemesini aldı. Village & Pillage adlı güncelleme, oyuna yeni silahlarla birlikte onlarca da obje ekliyor.

Ülkemizde ve dünya çapında büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Minecraft, tarihinin en büyük güncellemesini aldı. Mojang'ın Village & Pillage adıyla yayımladığı güncelleme, oyuna birçok yeni silah ve hayvan ekliyor.

Bildiğiniz üzere Minecraft birkaç yıldır Microsoft'a ait ve bu el değiştirmenin ardından oyunun güncellenme oranı daha da arttı. Bir dönem YouTube Türkiye'nin başrol oyuncusu olan Minecraft, yeni güncellemesiyle birlikte adeta yeni bir oyun deneyimi vadediyor.

Village & Pillage, oyuna onlarca yeni öge, hayvan ve çeşitli değişiklikler ekliyor. 22 Nisan'da resmi olarak çıkış yapan güncellemenin Minecraft tarihindeki en büyük güncelleme olmasına ise şaşırmamak gerek. Güncellemenin oyuna neler eklediğini daha detaylı öğrenmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/mojang-has-released-the-biggest-minecraft-update-yet/
104
12
7
6
0
Emoji İle Tepki Ver
104
12
7
6
0