Motorola, 9 Eylül'deki Tanıtım Etkinliği Fragmanında Moto Razr 2020'ye Göz Kırptı

9
1
1
0
0
Motorola’nın yakın zamanda yeniden hayat vermeyi planladığı serisi Motorola Razr, katlanabilir telefon olarak geri dönecek. Firmanın 9 Eylül’deki etkinlik için özel planları var.

Motorola Razr her ne kadar bir dönemin efsane telefonu olsa da, geri dönüş sürecinde çeşitli sorunlarla karşılaşıyor. Telefonun görünüşü genel olarak güzel bulunuyor ve hemen herkesin beğenisini kazandı. 

Teknik anlamda özellikleri pek de sarsıcı olmayan ilk versiyonun ardından yeni telefonun tanıtılmasının söz konusu olduğu 9 Eylül etkinliği, bu noktada Motorola’nın izleyeceği stratejiyi de ortaya koyacak. Etkinlik sloganı olan “akıllı telefon deneyimini bir kez daha katlamaya hazır” ise firmanın amacını belli ediyor.

Moto Razr 2020 daha da gelişebilir

motorola

Yeni kısa tanıtım videosunda ekranda “Tarihi kaydedin, 9.9.2020” yazıyor. Daha sonra da ekrandaki görüntü, tıpkı içe doğru katlanan bir akıllı telefon ekranı gibi katlanarak kayboluyor. Bu da akıllara Moto Razr 2020’yi getiriyor.

Yeni Moto Razr 2020’nin daha gelişmiş iç donanıma ve 5G bağlantısına sahip olabileceği düşünülüyor. Son söylentilere göre cihazın kapağının altında Qualcomm Snapdragon 765 işlemci, 8 GB RAM, 256 GB depolama ve bir önceki 2510 mAh versiyondan çok daha iyi olan 2.845 mAh batarya yer alacak. 

Cihazın 5G bağlantısı, Snapdragon X52 modemle gelebilir. Bu yılın XDA geliştirici konferansında çıkan haberler de bu yöndeydi. Ayrıca katlanabilir telefonun arka kamerası 48 MP, ön kamerası da 20 MP olarak güncellenecek.

Motorola’nın aradığı değişiklik olabilir

moto razr 2020

Motorola, özellikle kamera ve bataryada yapacağı değişiklikler sayesinde bu modelleri çok daha fazla kişi için cazip hale getirebilir. Ek olarak gelecek 5G bağlantısı da telefonun daha uzun süre güncel kalmasını sağlayacaktır.

Gelen bilgilere göre güncellenen telefon kutusundan Android 10 işletim sistemi ve orijinal versiyondaki 6,2 inçlik ekranla gelecek. 18 W hızlı şarja sahip olacağı söylenen cihazın tasarımı ise henüz kesinleşmiş değil. Moto Razr hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Kaynak : https://www.trustedreviews.com/news/moto-razr-2020-flip-event-september-9-4045283?utm_source=keystone&utm_medium=keystone_core_reviews_rss&utm_campaign=trusted+reviews
9
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
1
0
0