Motorola Moto G9 Plus, FCC Sertifikası Aldı

3
2
1
1
0
Motorola’nın orta seviye bir telefon arayan müşterileri hedeflediği yeni akıllı telefonu Moto G9 Plus, ABD’de FCC’nin sertifikasyon testlerini geride bıraktı. Moto G9 Plus’ın yakında tanıtılması bekleniyor.

Akıllı telefon üreticileri hemen her segmentten müşteriyi kendi çatılarının altına çekmeye çalışıyor. Bu firmalar arasında yer alan Motorola da orta seviye telefon almayı düşünenlere yönelik yeni bir cihaz geliştiriyor. Bu cihaz da Moto G9 Plus.

Daha önce çeşitli kaynaklarda karşımıza çıkan yeni telefon için Motorola artık gerekli izin ve sertifikaları alıyor, yani ürünü raflarda görmemiz çok uzak bir ihtimal değil. Yeni akıllı telefon, FCC veritabanında da ortaya çıktı.

Moto G9 Plus sertifikayı kaptı

moto g9 plus fcc

Daha önce TUV Rheinland’ın veritabanında karşılaştığımız cihazın bataryasının 4700 mAh enerji depolayabileceğini ve 30W hızlı şarj desteği sunacağını öğrenmiştik. Şimdi de FCC sertifikasında yeni özellikler ortaya çıktı.

Daha önce de karşımıza çıkan XT2087-1 model numaralı akıllı telefonun bağlantı özellikleri de ortaya çıktı. Cihazın EUT (Test edilen ekipman) durumunun “özdeş prototip” olduğunu görüyoruz. Yani bu özellikler muhtemelen cihaz piyasaya çıktığında sahip olacakları ile aynı.

Yeni Moto G9 Plus, çift bant Wi-Fi, NFC ve Bluetooth BR/EDR/LE bağlantıları destekleyecek. Ayrıca yeni akıllı telefonda FM Radyo desteği ve LTE de yer alacak. MG50 model numaralı batarya da 4700 mAh olacak.

Moto G9 Plus olası özellikleri

moto g9 plus

Motorola’nın yeni telefonu aslında yakın zamanda İspanya’da bir perakende satış sitesinde yer almıştı. Telefonun görselleri kullanılmayan ve hâlâ erişilebilen bu ilanda telefonun özellikleri de bulunuyordu.

Buna göre yeni Moto G9 Plus’ın 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafızası bulunacak. İspanyol sitesine göre cihazın fiyatı 277 euro yani şu anki kura göre 2275 TL + vergiler olacak. Listelemede ne yazık ki daha fazla bilgi yer almıyor.

Motorola önümüzdeki dönemde hem geleneksel hem de katlanabilir akıllı telefonlarıyla sektörün yeniden önemli oyuncularından biri olmayı amaçlıyor. Bu hedeflerini gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceklerini ise zaman gösterecek. Peki siz Motorola hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak : https://www.gsmarena.com/motorola_moto_g9_plus_passes_fcc_certification-news-44543.php
3
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
1
0