Motorola Razr 5G'ye Ait Olduğu Söylenen Kanlı Canlı Görüntüler Ortaya Çıktı

12
4
3
2
2
Bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Razr modeliyle katlanabilir akıllı telefon sektörüne hızlı bir giriş yapan Motorola'nın, Razr 5G modeline ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Weibo'da paylaşılan fotoğraflar, daha önceki render görüntüleriyle de neredeyse birebir aynı görünüyor.

Bir dönemlerin teknolojiye yön veren ismi Motorola, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Razr modeli ile katlanabilir akıllı telefon sektörüne hızlı bir giriş yapmıştı. Huawei ve Samsung'un enine katlanan telefonlarının aksine dikine katlanan yapısıyla dikkatleri üzerine çeken akıllı telefon, satış rakamlarıyla da Motorola'nın yüzünü güldürmeyi başarmıştı.

Akıllı telefon trendine katılan son isimlerden olan Motorola'nın, bu yıl sona ermeden 5G bağlantısını destekleyen Razr markalı yeni bir akıllı telefon daha tanıtacağına dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Şimdiyse yakında tanıtılması beklenen bu akıllı telefonun kanlı canlı görüntüleri, Çin'in sosyal medya sitesi Weibo'da ortaya çıktı.

Motorola Razr 5G kanlı canlı görüntülendi:

Motorola Razr 5G

Motorola'nın geçen yıl duyurup bu yılın başlarında satışa sunduğu katlanabilir akıllı telefonu, hiçbir zaman Çin'de satışa çıkmadı. Ancak Motorola Razr 2020'ye ait olduğu iddia edilen bu görüntüler, doğrudan Çinli bir yatırımcıdan geliyor. Paylaşılan fotoğraflar, cihazın daha önceleri ortaya çıkan render görselleriyle de birebir uyumlu görünüyor.

Görüntülere baktığımız zaman firmanın ikinci katlanabilir telefonunun, orijinal cihaza kıyasla biraz daha büyük bir dış ekrana ve daha çıkıntılı bir kameraya sahip olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca orijinal Razr'dakinin aksine bu modelin alt çerçevesinde parmak izi sensörü bulunmuyor. Bununla birlikte yeni modelde eSIM desteğine ek olarak bir de nano SIM kart yuvası bulunduğu söyleniyor.

Özelliklerden bahsetmek gerekirse 6,2 ya da 6,7 inçlik katlanabilir OLED ekranla geleceği söylenen akıllı telefonun, gücünü Snapdragon 765G yonga setinden alması bekleniyor. Buna ek olarak 256 GB dahili depolama, 48 MP Samsung ISOCELL Bright GM1 birincil sensör, 20 MP selfie kamerası, 2.845 mAh pil, 18 W hızlı şarj ve Android 10 işletim sisteminin cihazda yer alacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/01/a-chinese-investor-shares-images-of-unreleased-motorola-razr-5g/
12
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
12
4
3
2
2