Muhasebe Alanında En Kullanışlı Olan 6 Ücretsiz Uygulama

10
3
2
1
0
Bütçe takibi yapmak herkesin belli bir ölçekte gerçekleştiği bir eylem. Ancak bütçenizin kontrolünü daha net olarak elinize almak istiyorsanız, çok daha düzenli olmanız gerekiyor. Ücretsiz bazı muhasebe uygulamaları, size bu imkanları sunabilir.

İşte irili ufaklı her türlü bütçenin kontrolünü yapabilmenizi sağlayacak 6 ücretsiz uygulama:

1. GnuCash

Bireysel kullanım için ve küçük iş yerleri için tasarlanmış GnuCash, pek çok platformda yer alıyor. 20 yıldır varlığını sürdüren uygulamayı Windows, Linux, Android, macOS, OpenBSD gibi platformlarda kullanmak mümkün. Farklı para dilimlerini bir arada kullanabildiğinizden, birden fazla kart ve hesap da dahil edebildiğiniz bu esnek uygulama, iş yerinizde bütçe kontrolünü bir adım ileri taşımak için ideal.

İndirmek için uygulamanın sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

2. Money Manager Ex

Bir başka açık kaynak aracı olan bu uygulama ise, premium yazılımlarla yarışabilecek seviyede. Basit arayüzü sayesinde hem ev, hem de iş yerlerinde küçük büyük her türlü bütçenin kontrolünü yapabileceğiniz uygulamanın sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

3. TurboCASH

Bireysel kullanımdan çok küçük ve orta ölçekli iş yerleri için dizayn edilmiş TurboCASH ise, en popüler bütçe kontrol uygulamalarından. 100 binden fazla kullanıcısı olan bir online topluluğa sahip olan ve 23 farklı dilde hizmet veren uygulama, özellikle Avrupa, Avustralya, ABD ve Kanada'da oldukça popüler. Sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

4. Wave

Freelance çalışanlar ve küçük iş yerleri için de ideal olan bu uygulama, bulut tabanlı çalışıyor. Orta seviye iş yerleri için biraz basit kaçabilecek Wave, iki milyondan fazla kullanıcıya sahip. Sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

5. Invoice Expert

Özellikle ürün satışı yapan iş yerleri için faydalı bir uygulama olan Invoice Expert, müşteri yönetimi ve mağaza içeriği yönetimi konusunda hayli ön planda. Ücretsiz versiyonu 100 müşteri/ürünü kapsayan uygulamanın sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

6. Quickfile

Herhangi bir şekilde masaüstü uygulaması kurmayı gerektirmeyen bu bulut tabanlı uygulama, küçük ölçekli iş yerleri için ideal. Sitesine buradan ulaşıp göz atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/best-free-accounting-software
10
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
2
1
0