N11.com, İkinci El Araç Satışı Yapmaya Başladı

21
7
5
2
2
Son zamanlarda talep artan ikinci el araç pazarına, ülkemizin en dikkat çeken e-ticaret platformlarından N11.com da dahil oldu.

N11.com, ürün gamına ikinci el otomobilleri de ekledi. Daha önce de çeşitli dönemlerde 0 kilometre araç satışı yapan e-ticaret sitesi, şimdi 2. el araç pazarına da girmiş oldu. 

Site, kullanıcılarına binlerce seçenek arasında en iyi 2. el araçları bulduğunu öne sürüyor. Firma, “İkinci El Araç Satışı - “0” Km Araç Alır Gibi” adlı bir de kampanya başlattı. 

Kampanyada verilen bilgilere göre, 29 Temmuz itibariyle başlayan ikinci el araç satışı kampanyası iki ay boyunca devam edecek ve 29 Eylül’de son bulacak. Site, yaptığı açıklamada noterde satış devir işlemi yapılana kadar ödenen parayı kendi sisteminde tutacağını açıkladı. Böylece olası bir sorunda işlem iptalinde paranızı geri alabileceksiniz. 

n11.com

N11.com, çevrimiçi olarak alınan aracın devir teslim işlemlerini de kullanıcısı için tamamlıyor. Şu anda kampanya dahilinde 15 araç satışta bulunuyor. Araç satın almak isteyenlerin, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve Albaraka Türk bankalarından birini kullanarak hesaptan havale yoluyla ödeme yapabilecekleri belirtiliyor. 

Aracı satın aldığınızda, N11.com yetilileri size vekaletname örneği gönderiyor. Bu vekaletnameyi istediğiniz noterde çıkardıktan sonra firmaya e-posta veya fotoğraf ile iletmeniz yeterli oluyor. Sonrasında firma sizin için araç devir işlemlerini hallediyor. 

Satın alınan otomobiller, noter satış devri sonrası randevu verilerek sahiplerine teslim edilecek. 

e-ticaret

Araçlara ait ekspertiz raporları da araçların ilan sayfalarından indirilebiliyor. Firma şu aşamada DOD, OtoNoba ve Gülan otomotiv ile anlaşmış durumda ve bu firmalardan gelen ikinci el araç ilanlarını sergiliyor. 

İkinci el otomobil pazarında dijitale yönelme, son yıllarda yaşanan durgunluğun da aşılması için önemli bir alternatif olarak görülüyor. 

Kaynak : https://webrazzi.com/2019/07/31/n11-com-ikinci-el-arac-satisina-basladi/
21
7
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
21
7
5
2
2