Cyberpunk 2077'nin Anime Dizisi "Edgerunners"tan İlk Uzun Fragman! [Video]

5
3
1
0
0
Netflix, Cyberpunk 2077'nin anime dizisi Cyberpunk: Edgerunners için ilk uzun fragmanı yayınladı. Yayınlanan fragman, dizideki karakterleri gösteriyor. Cyberpunk: Edgerunners, Eylül 2022'de izleyenlerle buluşacak.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformları arasında yer alan Netflix, bundan bir süre önce Cyberpunk: Edgerunners isimli bir anime dizisi duyurmuştu. Bu dizi, adından da anlaşılabileceği üzere Cyberpunk 2077 isimli oyunun dizi versiyonuydu. Birkaç ay önce bu diziyle ilgili yeni bir fragman yayınlayan şirket, şimdi bu fragmanlara bir yenisini daha ekledi.

Cyberpunk: Edgerunners, Cyberpunk 2077'nin kurgusal şehri Night City'de geçiyor. Dizide hayatta kalmaya çalışan David isimli bir sokak çocuğunun büyüyüp kanun kaçağı haline gelişi anlatılıyor. Netflix'in yayınladığı yeni fragman ise Cyberpunk: Edgerunners'ta yer alacak karakterleri gösteriyor. 

Cyberpunk: Edgerunners, Kill la Kill yapımcıları tarafından üstlenildi

Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk: Edgerunners, anime tutkunlarını heyecanlandıran bir yapım. Öyle ki bu dizi, dünyanın en popüler animeleri arasında yer alan Kill la Kill ile Tengen Toppa Gurren Lagann'ın ardındaki ekip tarafından, yani Studio Trigger tarafından üstlenildi. Eleştirmenlere göre Cyberpunk: Edgerunners, Cyberpunk 2077'den fazla ses getirecek.

Netflix'in resmi açıklamasına göre Cyberpunk: Edgerunners, her biri 30 dakika uzunluğunda olan 10 bölümden oluşacak. Dizi, Eylül 2022'de Netflix'teki yerini alacak.

İşte Cyberpunk: Edgerunners için yayınlanan yeni fragman

5
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
0
0