Netflix'in Yeni Türk Filmi Gönül'den İlk Fragman [Video]

6
3
1
0
0
Netflix, yeni Türk filmi Gönül'ü duyurdu. Töreler gereğince olmaması gereken birine aşık olan Sümbül'ün başına gelenleri anlatan Gönül, 10 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak.

Popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, orijinal Türk yapımlarına bir yenisini daha ekledi. Bugün yaptığı bir açıklama ile yeni Türk filmi "Gönül"ü resmen duyuran platform, filmin ilk fragmanını da resmen yayınladı. Peki Gönül, ne anlatacak? Filmde kimler yer alacak?

Gönül'ün yayınlanacağı sayfayı internet sitesinde aktif eden Netflix, film açıklamasında "Deli dolu Sümbül, düğününde kemane çalan göçebe Piroz'a aşık olur. Ama töre kuralları da batıl inançlar da onlara engel olamaz. Yeter ki gönüller bir olsun." ifadelerini kullandı. Bu açıklama, filmin konusunu anlamamız için oldukça yeterli.

Gönül, 10 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanacak

Gönül Netflix

95 dakika uzunluğundaki filmde yer alan oyuncular ise Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü ve Bülent Emin Yarar olarak açıklandı. BKM tarafından üstlenilen projenin senaristliğini Soner Caner yapacak. Caner, filmin yönetmeni olarak da karşımıza çıkacak. 

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, Gönül'ün 10 Ağustos'ta yayınlanacağı belirtildi.

İşte Gönül için hazırlanan ilk fragman

6
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
0
0