Netflix, Nike Fitness Ortaklığında 'Fitness Dersleri' Yayınlamaya Başladı

15
2
1
0
0
Netflix, bugün itibarıyla "Nike Training Club" isimli fitness içeriklerini yayınlamaya başlayadı. 30 saatlik içeriklerde, farklı farklı kategorilerde fitness antrenmanları bulunacak.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından Netflix,abonelerinin bugün itibarıyla "Nike Training Club" içeriklerine ulaşabilecekleri belirtildi. Nike Training Club içerikleri, tüketicilerin bireysel olarak fitness yapabilmelerine imkan tanıyacak eğitim programları olarak karşımıza çıkacak.

Nike Training Club içerikleri iki grup halinde yayınlanacak ve toplamda 30 saatlik eğitim programını içerecek. Kullanıcılar, bu içeriklerde hem tüm fitness seviyeleri ile ilgili bilgilere ulaşacak hem de antrenman yapma imkanı yakalayacaklar. 

Nike Training Club'ta neler bulunacak?

Netflix nike training club fitness

Bugün itibariyle Netflix'e eklenen ilk grup Nike Training Club içerikleri, 5 kategori halinde karşımıza çıkacak. Bu kategoriler:

  • Fitness ile ilgili temel bilgiler (13 bölüm)
  • Core eğitimleri (7 bölüm)
  • Yoga eğitimleri (6 bölüm)
  • Kas eğitimleri (14 bölüm)
  • "Kendini iyi hisset" eğitimleri (6 bölüm)

Netflix'teki fitness dersleri tabii ki sadece bundan ibaret değil. Kullanıcılar, 2023 yılında da yepyeni fitness eğitimlerine ulaşabilir hale gelecekler. Ancak o içeriklerin ne zaman yayınlanacağına ilişkin herhangi bir takvim paylaşılmadı. Eğer bugünden itibaren Netflix'teki fitness içeriklerine ulaşmak isterseniz, yapmanız gereken tek şey arama bölümüne "Nike Fitness" yazmak.

Kaynak : https://www.netflix.com/tudum/articles/nike-training-club
15
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
0
0