Netflix’in Yeni Gerilim Filmi The Devil All The Time’dan İlk Fragman Geldi

26
3
2
0
0
Son dönemde özel yapımlarına çok ciddi bir kaynak ayıran Netflix’in bir sonraki filmi olan psikolojik gerilim filmi The Devil All The Time’dan ilk fragman geldi. Yapımın kadrosu yıldızlarla dolu.

Başrollerinde Tom Holland, Robert Pattinson, Harry Potter filmlerinden tanıdığımız Harry Melling ve It filminde gördüğümüz Bill Skarsgard’ın yer aldığı yeni Netflix yapımı The Devil All The Time’dan ilk fragman geldi. 

Donald Ray Pollock’un aynı adlı eserinden uyarlanacak olan bu psikolojik gerilim yapımında seyirciler, 2. Dünya Savaşı ile Vietnam Savaşı arasında geçen sürede yaşanan bir hikayeye tanık olacaklar. Savaştan sonra inançları sarsılan insanların hikayelerini izleyeceğimiz yapım kadrosuyla öne çıkıyor.

Savaştan geriye kalanlar

the devil all the time

Holland’ın karakteri olan Arvin Eugene Russell, dünyanın adaletsizliğine uyum sağlamayı reddeden bir genç olarak karşımıza çıkacak. Yeni gelen uğursuz vaiz Preston Teagardin (Robert Pattinson) ve çarpık şerif (Sebastian Stan), ailesini ve kendisini tehdit eden kötü güçlerle amansız bir mücadeleye giren Arvin ile yakın hareket edecek. 

It filmiyle dikkat çeken Skarsgard ise kanser hastası karısını kurtarabilmek için umutsuzca dua eden, acılar içindeki bir savaş gazisini canlandırıyor. Bütün bunlar olup biterken hikayeye bir de seri katil karı koca ikilisi Jason Clarke ve Riley Keough da dahil oluyor. Amerikan otobanlarında model adayları bulan ikili fotoğraflar çekip insan öldürüyor.

Yapımda yer alan bir diğer isim olan Eliza Scanlen ise vaize aşık olan, Leona adlı yetim kızı oynuyor. Oyuncu, yapımla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bu karakterler Tanrı’yla ve Tanrı’yla olan ilişkileriyle ilgili kafa karışıklığı yaşıyor. Bu da onları ya pişman oldukları ya da kaçmaları gereken şeylere sürüklüyor” dedi.

16 Eylül’de geliyor

the devil all the time netflix

Filmin yazarlığını ve yönetmenliğini Antonio Campos üstlenirken, oldukça kalabalık olan yapımcı kadrosu da dikkat çekiyor. Bu ekipte Jake Gyllenhaal, Riva Marker, Gretchen McGowan, Randall Poster ve Max Born yer alıyor.

The Devil All The Time filmi 16 Eylül’den itibaren Netflix ekranlarında yer alacak. Yeni yapımın sinemaların tam olarak faaliyete geçmediği ve sosyal mesafeyi gözettikleri bu dönemde platforma büyük avantaj sağlaması bekleniyor.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/film-and-tv/netflix-just-dropped-first-trailer-for-tom-hollands-the-devil-all-the-time/
26
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
3
2
0
0