Netflix, Ücreti 2 TL Olan Haftalık Paketini Test Aşamasına Soktu

121
9
4
3
2
Türkiye’de birçok kullanıcısı bulunan ve televizyonların yerine geçmeye başlayan medya platformu Netflix, yeni bir ödeme planını test etmeye başladı.

Klasik dizi ve filmlerinin yanı sıra orijinal dizi ve filmleriyle de insanları kendine çeken Netflix, ödeme planında değişik bir yöntem izleme kararı aldı. Aylık ödeme sistemini haftalığa çevirmeyi düşünen platform, ücretleri de aynı oranda bölecek.

Şu an için test aşamasında olan sistem hayata geçerse kullanıcılar, aylık verecekleri parayı dört haftaya bölmüş olacak. Daha somut bir örnekle anlatmak gerekirse, Netflix’in en uygun paketi Türkiye’de sekiz lira civarında. Test edilen sistemin hayata geçmesi durumunda kullanıcılar her hafta iki lira vermek durumunda kalacak.

Bu özellik bazıları için kullanışsız gibi görülse de platformu kısa süre kullanmak isteyenler ya da abonelik kararından bir anda cayanlar için oldukça faydalı olacak gibi görünüyor. Ödeme planı şu an için test aşamasında olduğu için az sayıda insan bu seçeneği gördüğünü belirtti. Siz de kontrol etmek isterseniz Netflix’in abone ol sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

121
9
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
121
9
4
3
2