Netflix'ten Daha Ucuz Olan Disney+ Hakkında 6 Önemli Detay

78
23
3
2
2
Netflix’in ortaya koyduğu formül öyle bir tuttu ki tarihin en büyük medya imparatorluklarından Disney, kendisine ait dizi ve film platformunu hayata geçirmek zorunda kaldı. Platform hakkında önemli ve dikkate değer detayları sizin için derledik.

Disney+, Marvel, Star Wars, Pixar gibi sinema dünyasının en uzun soluklu film evrenlerini modern yayıncılık koşullarına uyarlayacak.

12 Nisan (bugün) itibariyle duyurusu yapılan platform, 12 Kasım’da ABD’de yayın yapmaya başlayacak. Başlangıç fiyatı olarak Netflix ve HBO gibi rakiplerinin oldukça altında bir baraj belirleyen Disney, bu işe gerçekten sağlam bir giriş yapacağa benziyor.

Sizin için Disney+ hakkında kesinleşen dikkat çekici detayları bir araya getirdik. 

Disney+, ABD'de aylık 6,99 dolar yıllıl 69,99 dolara satılacak. Bu Netflix'in ABD fiyatlarından daha uygun. Eğer fiyatlarda yerelleşme yapılırsa, Disney+, ülkemizde de Netflix'ten daha uygun olabilir:

Disney+'ın Türkiye'ye gelmesi 2020 sonunu bulabilir:

Ulaştığımız bilgilere göre platform 2019'un son çeyreğinde ABD, Batı Avrupa ve Asya-Pasifik ülkelerinde kullanıma açılacak. Latin Amerika ve çok büyük ihtimalle içine dahil olduğumuz Doğu Avrupa bölgelerine ise 2020'nin son aylarında sunulmasu bekleniyor.

Disney+ uygulamasının Netflix'ten çok da farkı olmayacak:

İçerikleri benzer bir menüde görebileceğiz. Aynı zamanda akıllı TV'ler dahil pek çok platformda Disney+'a giriş yapıp dizi ve film izleyebileceğiz. Elbette tüm içerikler önceden indirip, istediğimiz zaman izlememiz de mümkün olacak. Eğer 4K destekli bir cihazınız varsa tüm içerikler 4K HDR olarak izleyebileceksiniz. Ücretli bir hizmet olacağı için reklam bulunmayacak. 

Çocuklara özel bir uygulama içi arayüzün yanı sıra, aile üyelerinin kullanabileceği farklı alt profiller oluşturmak da mümkün olacak. Aynı anda birden fazla cihazdan, farklı içeriklere iigi duyan aile üyeleri, kendilerine özel önerilerle karşılaşabilecekler.

Disney+'in ilk yayın gününde 7.500 adet önceden hazırlanmış dizi, 25 orijinal dizi, 10 orijinal film, 400 film kategorisi ve 100 yeni film izleyicilerin karşısına çıkacak:

Disney+, başlangıçta toplam 250 saat uzunluğa sahip National Geographic belgeselini de izleyicilere sunacak:

Firma, Disney+ platformu için 2020 sonuna kadar 1 milyar dolar, 2024 sonuna kadar da 2,5 milyar dolara para harcayacağını açıkladı:

Breh breh!!

Disney+ hakkındaki görüş, düşünce ve önerilerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirisiniz.

78
23
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
78
23
3
2
2