Nvidia'dan Yeni Duyuru: 'Super' Bir Şey Geliyor

44
4
4
1
0
Nvidia, bu gün yayınladığı videoda 'Super' bir şeyin geldiğini söyledi. Tahminimizce yeni RTX çeşitleri yolda.

Nvidia geçtiğimiz son 8 aydır grafik işlemcilerinde Turing mimarisi kullanıyor ancak görünüşe bakılırsa yeni ve 'Super' bir şey yolda gözüküyor.

Computex 2019’a yaklaşırken Nvidia’nın listesine yeni bir ekran kartı dahil oluyor gibi. Bahsi geçen bu ekran kartı, AMD’nin haftaya tanıtacağı Navi kartlarıyla yarışacak.

Yayınlanan video çok fazla bilgi içermiyor. İzlediğimiz bölümden birkaç sonuç çıkaracak olursak RTX Founders Edition kartlarda kullanılan stil ile aynı 'Super' logosunu görüyoruz. Bundan yeni bir ekran kartı olduğunu anlayabiliriz. Videonun GeForce Youtube kanalında yayınlandığını da biliyoruz. Bu da demek oluyor ki gelecek yeni ekran kartı oyuncular için olacak.

Bunlar sadece videodan çıkardığımız bazı varsayımlar. Nvidia RTX serisi kartlarına ‘Super’ çeşitlerini ekleyebilir. Aynı zamanda yeni kartlar, AMD Navi kartları ile rekabet edebilmek adına daha hızlı VRAM performansı sağlayabilir. Nvidia Turing Founders Edition kartları şu anda aşırı yük altında iken, yüksek sıcaklıklara ulaşıyor. Bu nedenle yeni kartlarda, daha iyi soğutucular ile karşılaşma ihtimalimiz de yüksek.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/nvidia-teases-something-super-for-geforce-graphics-cards
44
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
44
4
4
1
0