OnePlus'ın Yeni Kablosuz Kulaklıkları Bullets Wireless 2 Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

11
8
2
2
1
OnePlus, kulaklığı telefona kablolarla bağlı olmasın isteyenler için Bullets Wireless 2 kablosuz kulaklıklarını tanıttı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, dün akşam gerçekleştirdiği lansman etkinliği ile birlikte şirketin yeni amiral gemileri OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro’yu tüketicilerin beğenisine sundu. Şirket, yeni amiral gemileriyle birlikte yeni nesil kablosuz kulaklığı Bullets Wireless 2’yi de gün yüzüne çıkarmış oldu.

Bullets Wireless 2, birinci nesil Bullets Wireless’a göre çok daha oval ve minimal bir tasarıma sahip. Bu sayede kulaklığın yalnızca ses kalitesi değil, konforu da artırılmış oluyor. OnePlus’ın açıklamasına göre Bullets Wireless 2, Warp Charge hızlı şarj teknolojisini destekliyor ve bu sayede 10 dakikalık şarj ile 10 saat müzik dinleme imkanı sunuyor.

OnePlus’ın yeni nesil kulaklıklarında Bluetooth 5 ve AptX HD desteği bulunuyor. Bu sayede uyumlu cihazlar ile yüksek kaliteli bağlantı sağlayabiliyorsunuz. Bu gelişmiş kulaklıklar, özellikler OnePlus akıllı telefonlar ile son derece hızlı bir şekilde bağlantı kurabiliyorlar. Dolayısı ile bu konuda Apple ile rekabet edemeyen Android cihazlara dişli bir rakip oluyor.

OnePlus, yeni nesil kulaklıklarında kalite ve konforu artırırken fiyatı da yeniden gözden geçirdi. Şirketin ikinci nesil kablosuz kulaklıklarında fiyat 69 dolardan 99 dolara yükseliyor. Bu fiyat etiketi OnePlus Bullets Wireless 2’yi direkt olarak aynı fiyata sahip Huawei FreeLace’e rakip yapıyor. Yorumlar, Huawei FreeLace’in daha iyi bas ve tizlere sahip olduğu yönünde.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/5/14/18622832/oneplus-bullets-wireless-2-price-release-date
11
8
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
8
2
2
1