Oppo Reno'da Nokia'nın Ses Kayıt Teknolojisinin Kullanıldığı Ortaya Çıktı

6
4
2
1
0
Akıllı telefon dünyasına iddialı bir şekilde gireceği tahmin edilen Oppo Reno, Nokia'nın sahip olduğu OZO Audio teknolojisini kullanıyor. Reno modellerinde OZO Audio'nun ses kayıt özelliğinden yararlanacak olan Oppo, bu konuyla ilgili resmi bir tanıtım gerçekleştirmedi.

Son dönemin küllerinden yeniden doğan markası Nokia, Oppo'nun merakla beklenen akıllı telefonu Reno'ya da imzasını atıyor. Oppo, Reno'da Nokia'nın sahip olduğu OZO Audio'nun ses kayıt teknolojisini kullanacak.

HMD Global'in bünyesine girmesiyle sektörde adını yeniden duyduğumuz Nokia'nın uzun süredir birçok modelde kullandığı OZO Audio teknolojisi, Oppo Reno'da ses kayıt işlevini yerine getirecek.

Bu teknoloji birçok kez karşımıza çıkıp adını duyurmuş olsa da, Oppo'nun bundan hiç bahsetmemiş olmasının asıl sebebinin markalar arasındaki stratejik hamleler olduğu düşünülüyor. OZO Audio'nun gündeme getirilmesi halinde Reno'nun diğer özelliklerinin arka planda kalabileceğini düşünen Oppo, bu teknolojiyi Reno ailesinin tüm modellerinde kullanacak.

Eğer OZO Audio'nun ne olduğunu henüz bilmiyorsanız yukarıdaki ilgili haberden gerekli detayları elde edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/04/27/oppo-reno-reportedly-uses-nokias-ozo-audio-recording-technology/
6
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
2
1
0