Bir Dişçi Tarafından Paint Kullanılarak Tasarlanan İlginç Oyun: World of Horror

26
17
7
3
0
Programcıların profesyonel oyun motorları ve farklı programlar kullanarak yaptığı oyunlara adeta meydan okuyan bir dişçi, Paint kullanarak kendi oyununu tasarladı. Oldukça dikkat çeken oyunun PS Store ve Steam başta olmak üzere farklı platformlarda satışa sunulması bekleniyor.

World of Horror, hayal gücü yüksek bir kişinin Paint kullanıp Junji Ito ve HP Lovecraft’tan esinlenerek ortaya koyduğu yeni bir oyun olarak sunuldu. Oyun hakkında en ilginç gerçekse yarı zamanlı olarak diş hekimliği yapan bir kişi tarafından tasarlanmış olması olabilir.

Pawel Kzominski, World of Horror adlı ilginç oyunun tasarlayıcısı olarak tanınmaya başlandı. Polonya’da dişçilik yapan Kzominski, zamanının bir kısmını Paint'te geçirerek oldukça ilginç eserlerin ortaya çıkması için çalışıyor.

World of Horror'un hikâyesi:

World of Horror, oyunun neden bu kadar ilginç olduğunu gösteren bazı hikâyelere sahip. 1980 yılında Japonya’da bir sahil kıyısındaki köyde geçen oyunda, köyün sakinleri toplu çılgınlıklar yaparken Eldritch Canavarları denizden yükseliyor. Bu sırada arka planda sürekli çalan gerilim müziği ise oyunu ilginç ve ürpertici kılıyor.  

Oyunda insanlar kaybolurken azılı şeytanlar sokaklarda yürüyor. Sıraya dayalı olan dövüş sahnelerinde de oyun, her seferinde bir hamle yapmanıza olanak vererek sizi korkularınızla yüzleşmeye ve akışı izlemeye yönlendiriyor. Şeytanlar tarafından öldürülmeden şefler tarafından göz bebekleriniz alınmadan veya gizemli bir şekilde kaybolmadan önce 5 hikâyeyi de tamamlamanız bekleniyor.

World of Horror

Birçok programcı, oyunlarını özel animasyon programları ve oyun motorları kullanarak yazarken Kozminski bütün çalışmalarını Paint’te gerçekleştirdi ve bunun oldukça ilham verici olduğunu belirtirken nedenini bilmediği bir şekilde de rahatlatıcı olduğunu açıklamalarına ekledi. Kozminski’nin diş hekimliği yapmadığı zamanlarda hobi olarak geliştirdiği bu oyunun, yıl içinde PlayStation 4, Switch ve Steam’de yayınlanması bekleniyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/09/20/world-of-horror-junji-ito-hp-lovecraft-hypercard-game/
26
17
7
3
0
Emoji İle Tepki Ver
26
17
7
3
0