1
1
0
0
0

Power Cyclone 10 teknolojisi: Piyasanın en güçlü emiş gücünü sağlamak için özel tasarlanmış bir başlık. Bu sayede dönme hareketlerini de güçlü yaparak hava akışını maksimuma çıkarıyor. Bu güçlü motor ve minik gövdenin çıkardığı maksimum ses seviyesi ise 84 desibel, yani diğer klasik süpürgelere kıyasla oldukça sessiz.

PowerBlade dijital motor ve gövde tasarımı: Bu motor, yüksek hava akışı oluşturacak şekilde tasarlanmış. Ayrıca akıllı ekrana sahip bir gövde bizi karşılıyor. Bu ekran üzerinden hem çekiş hızını ve pil kullanımını görebiliyoruz hem de filtre değişim zamanı geldiğinde kendisi bize gösteriyor. Süpürgenin içerisindeki batarya %100 şarja yaklaşık 4-5 saatte ulaşıyor ve tek dolumla 12 m2’lik bir alanı süpürüp paspas yapmamızı sağlıyor.

0,6 litrelik haznesi, videoda da göreceğiniz üzere geniş bir evde detaylı süpürge ve paspas yaptıktan sonra tamamen dolmadı. Yine videoda temizlik sonrası çıkan atık miktarının ağırlığını hassas tartıyla ölçüyoruz, ilgili bölümü izleyip sonucu kendiniz de görebilirsiniz. 

Philips Aqua Plus'a hemen sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz!

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0