Minecraft’ın Hâlâ Eskimeyen Battle Royale Versiyonu: Pixel Gun 3D

13
5
1
1
0
Oyun motoru ile Minecraft eğlencesini bir adım öteye taşıyan Pixel Gun 3D, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için güzel bir oyun. Sadece Android platformunda tek başına 50 milyondan fazla indirmeye sahip Pixel Gun için, tüyolarını ve indirme yollarını derledik. Hızlı yükselmenin yolları neler?

Son iki yılın en popüler mobil ve bilgisayar oyunlarına baktığımızda kuşkusuz zirvede birçok “Hayatta Kalma” oyunu göreceğiz. Ayrıca PUBG, Fortnite ve Call of Duty gibi bilgisayar oyunlarının mobil versiyonları, çıkardıkları mobil oyunlarla uzun süredir en çok oynanan mobil oyunlar arasında yer alıyor.

Minecraft hayranlarının mobildeki alternatifi haline gelen oyun, kalabalık bir kitleye sahip. Dünyanın birçok farklı ülkesinden oyuncularla aynı ortamda rekabet edebiliyorsunuz. Ayrıca grafikleri ve oynanışı ile oyuna eğlence faktörü de kendisini hissettiriyor.

Oyuna ilk defa başlayanlar nişan almak konusunda sıkıntılar yaşasa da eğer belli bir süre oynadıysanız bu sorun yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor. Oyunun içerisinde yer alan silahlar ve harita düzeni, oynayanlara neredeyse birebir Fortnite'ı hatırlatıyor. Ancak tabii ki de oynanış ve oyun motoru arasında dağlar kadar farklar var.

Pixel Gun 3D maçları artık hayatta kalma oyunlarının bir parçası haline gelen hava taşıtı ile başlıyor. Haritada belli bir rota izleyen bu taşıttan, inmek istediğiniz bölgede atlayarak hayatta kalma macerasına başlıyoruz. Yere indikten sonra temel amacınız öncelikle silah bulmak oluyor.

Oyunda en az silahlar kadar önemli bir şey varsa o da can. Çatışmalardan sonra canınız ciddi bir şekilde azalabilir veya neredeyse ölmek üzere bile olabilirsiniz. Bu yüzden yere indikten sonra gördüğünüz canları toplamayı unutmayın. Yani aslında duymaya alıştığımız şeyler bunlar...

Yılların efsanesi Pixel Gun 3D için işe yarar tüyorlar:

Bir an önce 2. seviye olmaya çalışın:

pixel gun 3d

Oyunda gelişime başlamak ve para biriktirmek aslında 2. seviyeden sonra daha da kolay hale geliyor. Bu yüzden 2. seviyeye hızlı bir şekilde ulaşmanız hem çok önemli hem de hızlı gelişmenizi sağlayacak. 2. seviyeye ulaştıktan sonra farklı oyun modlarını açabilir ve oynayabilirsiniz.

Pixel Gun 3D oyunları arasında en hızlı gelişmenizi ve para biriktirmenizi sağlayacak mod, Arena modu. Bu modu oynarken sürekli olarak. Bu modu oynarken sürekli olarak düşmanları öldürmeniz ve skor yapmanız isteniyor.

Paranızı doğru eşyaya harcadığınızdan emin olun:

pixel gun 3d

Her oyunda olduğu gibi Pixel Gun 3D içerisinde de farklı oyun içi para birimleri var. Bunlar Anahtar, Elmas, Para, Madalya, Kurdele ve Biletler. Eğer siz de oyunun hediye olarak verdiği oyun içi paraları hiç düşünmeden harcayanlar arasındaysanız Pixel Gun 3D oynarken bir kez daha düşünmelisiniz.

Oyunda para miktarını olabildiğince fazla tutmaya çalışın. Çünkü oyunda gelişmenin en büyük yardımcılarından biri para miktarınız olarak görülüyor. Oyunda hızlı bir şekilde gelişmek istiyorsanız, oyun içi paralarınızı doğru bir şekilde harcamak zorundasınız. Bu yüzden harcama yaparken, gerekli olup olmadığı ve doğru eşyayı aldığınızdan emin olun.

Görevleri yapmak için acele edin:

pixel gun 3d

Oyundaki görevleri bir an önce yapmaya odaklanmak önceliklerinizden biri olmalı. Çünkü görevler sayesinde farklı para birimleri kazanabilirsiniz. Para birimlerini kazanmak ya gerçek parayla oluyor ya da bu tarz görevleri yaparak. Bu nedenle eğer oyuna para harcamak istemiyorsanız mutlaka görevlere öncelik vermelisiniz. Hatta para sıkıntısı yaşıyorsanız öncelikle yüksek para veren görevleri yapabilirsiniz.

Sürekli kafaya nişan almaya çalışın:

Oyunda nişan almanın zorluğundan bahsetmiştik. Bir o kadar zor bir şey de kesinlikle rakipleri öldürmek. Eğer rakiplerinizin kafası yerine vücutlarının farklı bölgelerine ateş ederseniz, öldürme ihtimaliniz bir o kadar azalıyor ve uzuyor. Bir rakibi öldürmenin en kısa ve kesin yolu kafa bölgesine yapılan atışlar.

Ayrıca oyun içerisinde bazı görevler kafa bölgesine doğru atış yaparak puan toplamanızı sağlıyor. Yani ne kadar headshot, o kadar puan. Bu yüzden çatışma anında mümkün olduğunca sakin kalın ve kafa bölgesine atış yapmaya çalışın. Bazı oyuncular kafa atışı görevlerini hızlıca yapmak ve avantajlı duruma geçmek için hilelere başvuruyor. Eğer siz de hile olduğunu düşündüğünüz bir rakibe denk gelirseniz, şikayet etmeyi unutmayın.

Hangi silahı kullandığınız çok önemli:

Hayatta kalma oyunlarında yer alan her silahın farklı gücü oluyor. İki aynı tip silah alsanız da biri daha hızlı ateş edip daha az hasar verebiliyor, diğer ise daha yavaş ama daha çok hasar verebiliyor. Bu yüzden oyun içindeki silahların güçlerini bilmek de çok önemli. Oyundaki en güçlü silahlar ise sırasıyla şu şekilde:

  • Keskin nişancı tüfeği
  • Taramalı tüfek
  • Pompalı
  • Özel silahlar
  • Yakın dövüş silahları

Bu konuda yine dikkat etmeniz gereken çok önemli bir nokta var. Oyunu oynayan çoğu oyuncu şarjörlerinin durumunu kontrol etmeyi unutuyor. Bu yüzden haritada hareket ederken mutlaka bir yandan silahların mermi durumunu kontrol etmelisiniz. Aniden karşınıza çıkan bir rakip olduğunda mermisiz kalırsanız, oyundaki son anlarınızı yaşamış olabilirsiniz.

Pixel Gun 3D Android ve iOS için indir:

Pixel Gun 3D APK indir:

13
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
1
1
0