1
1
0
0
0

Xiaomi bünyesi altında tanıttığı akıllı telefonlarla bu zamana kadar adından sıkça söz ettirmeyi başaran POCO, giriş-orta segmentin en iddialı modellerinden biri olabilecek POCO M3 modelini geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı.

Farklı tasarımı ve fiyatına kıyasla sunduğu iddialı özelliklerle dikkat çeken akıllı telefon, sahip olduğu fiyat etiketiyle özellikle ülkemiz kullanıcıları tarafından bir hayli merak ediliyor. Biz de bu içeriğimizde POCO M3'ü tüm detaylarıyla inceleyeceğiz. Gelin POCO M3'ün neler sunduğuna daha yakından göz atalım.

POCO M3 neler sunuyor?

POCO M3

6,53 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğü destekleyen IPS LCD ekranla gelen POCO M3, bu ekran üzerinde damla çentik ön kamera tasarımını barındırıyor. Gücünü Qualcomm'un orta segment Snapdragon 662 yongasından alan cihaz, bellek kısmında 4 GB RAM ile 64 / 128 GB dahili depolama seçeneklerini kullanıcıya sunuyor. Ayrıca 18 W hızlı şarjı destekleyen 6.000 mAh'lik bir batarya da cihazın içerisinde yer alıyor.

POCO M3'ü arka tarafa çevirdiğimizdeyse cihazın arka-üst kısmını boydan boya kaplayan bir tasarıma sahip olan üçlü arka kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bu kameralar sırasıyla 48 MP geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörlerinden oluşurken cihazda ultra geniş açıyı destekleyen bir sensör bulunmuyor. Kamera performansınınsa ışığın iyi olduğu ortamlarda tatmin edici olduğunu söyleyebiliriz.

POCO M3

Son olarak fiyattan da bahsedecek olursak POCO M3, bu videonun çekildiği tarih itibarıyla ülkemizde 2.600 TL civarında bir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Cihaz hakkında daha detaylı bilgi edinmek için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0