3
1
1
1
0

Xiaomi’nin alt markası POCO’nun X3 Pro modeli, 2 ay önce Türkiye’de satışa çıkarılmıştı. Özelliklerine göre iyi bir fiyat performans dengesi sağlayan telefonun olumlu yorum alacağı belliydi. Yeni çıkış heyecanının da bitmesiyle birlikte biz de teknolojik ürünleri sizler için inceleyip yorumladığımız Webtekno Plus kanalımızda POCO X3 Pro’yu inceledik.

Videoda POCO X3 Pro’nun görünürde verdiği özellikleri karşılayıp karşılamadığına detaylıca baktık. Yeteri kadar şık tasarımının yanında kullanıcıların en önemsediği özelliklerden biri olan kamera kalitesini inceledik. Fiyatının değip değmediğine karar vermek istiyorsanız buyrun, sizi videoya alalım. 

POCO X3 Pro orta segment alıcısına neler sunuyor?

POCO X3 Pro

Telefonun dışına baktığımızda ilk göze çarpanlardan biri, çember şeklinde bir panel üzerine dağıtılmış arka kamera kurulumu oluyor. Cihazın hem üst, hem de alt tarafında stereo hoparlörler bulunuyor. 1080x2400 piksel çözünürlüğe sahip, 6,67 inç’lik ekran; bu fiyattaki telefonlarda pek görmediğimiz şekilde 120 Hz’lik yenileme hızı sağlıyor. 5160 mAh gücünde bir bataryadan güç alan X3 Pro, 8 çekirdekli Snapdragon 860 işlemci kullanıyor. 8 GB’lık RAM taşıyan cihazın dahili depolama alanı ise 256 GB boyutunda.

Kameralara gelecek olursak aldığımız sonuç gayet tatmin edici. 48 MP ana kamerası bulunan telefonun 8 MP ultra geniş açılı kamerası, 2 MP makro kamerası ve 2 MP de derinlik kamerası bulunuyor. 20 MP de ön kamerası bulunan X3 Pro’nun kamera uygulaması, yapay zeka desteğiyle bu donanımın verebileceği en iyi sonuçları sağlıyor. Örnek fotoğraf ve video kayıtlarını videomuzda görebilirsiniz. 

POCO X3 Pro

Telefona dair yorumlarımızı videonun sonunda bulabilir, telefon alma sürecindeyseniz kararsızlığınızı bir nebze dindirebilirsiniz. Yukarıda saydığımız özelliklerdeki versiyon 3800 TL’lik fiyat etiketine sahipken, modelin 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanlı versiyonu 3400 TL’ye satılıyor.

3
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
1
0