Pokemon Masters, Android ve iOS için Resmen Yayınlandı

15
2
1
1
1
Pokemon Company tarafından geçtiğimiz aylarda duyurulan ve uzun bir süredir de ön kayıt sisteminde bulunan Pokemon Masters, oynanabilir oldu. Oyun hem iOS hem de Android platformlarından oynanabiliyor.

90'lı yılların en popüler çizgi filmlerinden bir tanesi olan Pokemon, teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefonlara geldi. Birkaç yıl önce piyasaya sürülen ve çıktığı ilk dönemlerde pek çok kullanıcı tarafından delicesine oynanan "Pokemon GO"dan sonra şimdi de "Pokemon Masters" isimli yeni bir oyun piyasaya sürüldü.

Geçtiğimiz ay ön kayıt sistemi başlatılan ve hem iOS hem de Android için kullanılabilir olan Pokemon Masters, artık resmi olarak yayınlandı ve oynanabilir durumda. Pokemon Company ile DeNA iş birliğinde piyasaya sürülen bu oyun, adından fazlasıyla söz ettireceğe benziyor.

pokemon masters

Pokemon Masters, aslında biraz daha kurgusal yapısı olan bir oyun. "Pasio" isimli bir adada geçen oyunda, önemli Pokemon eğitmenleri Pokemon Masters League isimli bir turnuvada karşı karşıya gelecekler. Oyunseverler, Pokemon'larını eğitecekler ve yapay zekaya karşı kurulacak 3'e 3 takımlarla rakiplerini alt etmeye çalışacaklar. 

Eğer sizlerde Pokemon Masters dünyasına katılmak ve kozlarınızı paylaşmak isterseniz, aşağıda bulunan bağlantılardan oyunun kendi platformunuz için uygun olan sürümünü indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/08/29/pokemon-masters-out-android-ios/?guccounter=1
15
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
15
2
1
1
1