Sony, PlayStation Plus’ın Şubat Ayı Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

49
21
12
2
1
Sony, PlayStation Plus abonelerinin şubat ayında ücretsiz olarak erişebilecekleri oyunları açıkladı. Yapılan açıklamalarda, bu ay da üç oyunun ücretsiz olarak sunulacağı ifade edildi. Bu oyunlar ise Destruction AllStars, Control: Ultimate Edition ve Concrete Genie.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, PlayStation sahiplerinin daha fazla oyuna ulaşmasını sağlayan PlayStation Plus isimli ücretli bir abonelik sistemine sahip. Şirket her ay, bu sisteme abone olan oyunculara bazı oyunları, herhangi bir bedel ödemeden oynamalarına imkan tanıyor. Şirket şimdi, PlayStation Plus sahiplerinin şubat ayında ücretsiz olarak oynayacakları oyunları açıkladı. Ne yazık ki bu ay da ultra popüler bir oyun verilmeyecek.

Sony tarafından yapılan açıklamalara göre şirket bu ay, 3 oyunu ücretsiz olarak verecek. Bu oyunlar; Destruction AllStars (PS5), Control: Ultimate Edition (PS5 ve PS4) ve Concrete Genie (PS4). Aslına bakacak olursak bu oyunlar, pek popüler olmasalar da PlayStation sahiplerine eğlenecekleri bir deneyim sunacaklar. Peki bu oyunlar, oyunculara neler vadediyor?

İşte PlayStation Plus sahiplerinin şubat ayında ücretsiz ulaşacakları o oyunlar

Destruction AllStars

Destruction AllStars

PlayStation 5 sahipleri için geliştirilen Destruction AllStars, aslında 2 Şubat'ta piyasaya sürülecek. Oyunculara bir jest yapmak isteyen Sony, oyunun lansmanını ücretsiz olarak başlatmak istemiş gibi görünüyor. Genel konusu arabaları çarpıştırma üzerine olan bu oyunda, tasarladığınız otomobillerle diğer oyuncuların karşısına çıkıp, en sona kalmaya çalışacaksınız.

Control: Ultimate Edition

Control: Ultimate Edition

Control: Ultimate Edition, aslında pek çok oyuncu tarafından bilinen bir yapım. Tek oyunculu bir oyun olarak duyurulan Control: Ultimate Edition, üçüncü şahıs tarzıyla dikkat çekiyor. Oyunda yapmanız gereken şeyse "Control Federal Bürosu"nu ele geçiren zararlı bir varlığı yok etmek. Bu oyunun, diğer iki oyundan daha etkileyici olduğunu söylemek gerek.

Concrete Genie

Concrete Genie

Aksiyon macera türünde bir oyun olarak karşımıza çıkan Concrete Genie, Ash isimli bir çocuğun hikayesini konu alıyor. Denska isimli bir kasabada geçen oyunda, Ash'in hayal gücünü kullanıp, kasabanın sokaklarına boyamalar yapacaksınız. Ancak bu o kadar da kolay değil zira terk edilmiş kasabada yaşayan bazı belalı tipler de mevcut.

İşte bu üç oyun, PlayStation Plus abonelerine şubat ayı boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Eğer sizler de bu oyunlara sahip olmak istiyorsanız ancak PlayStation Plus aboneliğinin nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, burada bulunan haberimize göz atabilirsiniz.

49
21
12
2
1
Emoji İle Tepki Ver
49
21
12
2
1