RESIDENCE of EVIL: VIGIL Oyununun Demosu Ücretsiz Olarak Yayınlandı

12
2
1
1
0
Resident Evil oyunlarına benzerliği ile dikkat çeken RESIDENCE of EVIL: VIGIL için ücretsiz olarak indirilebilen bir demo yayınlandı.

MoonGlint ve ROE Team, yaklaşan yeni oyuna duyulan heyecanı artırmak için orijinal Resident Evil oyunlarından esinlenilerek oluşturulmuş RESIDENCE of EVIL: VIGIL oyunu için ücretsiz bir demo sürüm yayınladılar. Unreal Engine 4 motoru tarafından desteklenen oyunda orijinal Resident Evil oyunlarında olduğu gibi sabit kamera açıları bulunacak.

Geliştiriler tarafından açıklanan bilgilere göre RESIDENCE of EVIL: VIGIL, hayatta kalma serüveni sunan orijinal korku oyun temasına bağlı kalarak kendi özgün hikayesini, karakterlerini ve mekanlarını oyuncuların beğenisine sunacak. RESIDENCE of EVIL: VIGIL’ın içinde türlü bulmacalar, düşmanlar ve gizli bölgeler ile karşılaşacaksınız.

Geliştirici ekibin asıl planı, oyunu ücretsiz olarak piyasaya sürmek fakat bu planlarda bir değişiklik olup olmadığı tam olarak bilinmiyor. Oyunun Resident Evil oyunlarına aşırı benzerliği göz önünde tutulduğunda ücretsiz olma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Aşağıda tanıtım videosunu izleyebileceğiniz oyunun ücretsiz demosuna ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/free-demo-for-residence-of-evil-vigil-available-for-download-classic-resident-evil-inspired-game/
12
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
1
0