Samsung Galaxy Note 10, Ana Ekranında Radar Verilerini Gösterecek

23
3
3
1
0
Samsung, The Weather Channel’la iş birliği yaparak Galaxy Note10’unun hava durumu uygulamasını iyileştirecek. Yenilenecek Samsung Weather ile Note10 kullanıcıları hava durumu uygulamasında yeni özelliklerle karşılaşacaklar.

Samsung, Galaxy Note10’daki Samsung Weather uygulamasını, IBM’in bir iştiraki olan The Weather Channel (weather.com) ile ortaklık kurarak geliştirecek. Note10’unun Samsung Weather’ında bundan sonra ülkenin meteoroloji kurumunun yayınladığı hava durumu uyarıları, radar haritaları ve hava durumu ile ilgili The Weather Channel’ın hazırladığı videolar gibi özellikler olacak. 

Samsung Weather’ın Note10 için yenilenen versiyonunda kullanıcılar gerçek zamanlı radar haritalarını görüntüleyebilmek için doğrudan weather.com bağlanarak yüksek çözünürlüklü radar verilerine ulaşabilecek. Aynı zamanda anlık olarak daha detaylı güncel hava durumuna erişim sağlanacak. Ek olarak Note10 kullanıcıları, telefonun ana ekranında ülkenin meteoroloji kurumunun hava durumu uyarılarını alabilecek.

the weather channel

Samsung Electronics Mobil İletişim Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Yongje Kim, “Samsung, kullanıcılarına anlamlı yenilikler sunmayı taahhüt ediyor. The Weather Channel ile olan ortaklığımız, yaygın olarak erişilebilen ve Galaxy kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıran kesintisiz hizmetler sağlama konusundaki devam eden çalışmalarımızın bir örneğidir. The Weather Channel’la beraber, insanlara daha fazla bilgi sunuyoruz ve Galaxy Note10’daki hava kontrollerini daha kolay, daha hızlı ve daha gerekli hale getiriyoruz” dedi. 

The Weather Channel, Samsung S8’in piyasaya sürülmesinden bu yana Samsung Weather’ı destekliyor ve Samsung’un belirlediği akıllı telefonlarının varsayılan hava durumu veri sağlayıcısı olmaya devam ediyor. 

Kaynak : https://news.samsung.com/global/samsung-galaxy-note10-users-get-new-and-upgraded-weather-data
23
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
3
1
0