Samsung Galaxy S10'a Ultra Geniş Açılı Panorama Çekim Özelliği Geldi

36
3
2
0
0
Samsung'un güncel amiral gemisi Galaxy S10, kamera performansını artıran bir özelliğe kavuştu.

Şubat ayında düzenlediği Unpacked etkinliğiyle yepyeni amiral gemisi serisi akıllı telefonlarını duyuran Samsung, Galaxy S10 akıllı telefonuyla ortaya fazlasıyla başarılı bir iş koyduğunu göstermişti. 3 arka kamerasıyla oldukça kaliteli fotoğraflar çekebilen cihaz, ultra geniş açılı kamerasıyla da şahane görüntüler yakalamaya olanak tanıyor.

Güney Koreli şirketin yayımladığı  Mayıs güncellemesiyle Galaxy S10 akıllı telefonuna ultra geniş açılı panorama çekim özelliği geldi. Normal çekime göre tek fotoğrafta çok daha fazla alanı yakalamanızı sağlayan ultra geniş açılı çekim modunun panorama çekimine eklenmesi, birçok kullanıcı tarafından faydalı bir özellik olarak değerlendirildi.

Samsung'un yayımladığı güncelleme her ne kadar kamera tarafına iyileştirmeler getirse de akıllı telefonun işleyişine kötü yönde etki eden bazı hataları da içeriyor. Akıllı telefon sektörü devi şirketin Mayıs güncellemesini hâlâ Galaxy S10 kullanıcılarının indirmesine sunuyor olması, çok yakın bir zamanda hataları gideren ufak bir güncellemenin daha Samsung tarafından yayımlanacağına işaret ediyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2019/05/27/galaxy-s10-ultra-wide-camera-panoramas
36
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
36
3
2
0
0