Samsung, Son Güncellemeyle Galaxy S10’un Bazı Önemli Sorunlarını Çözdü

22
2
1
1
0
Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Galaxy S10 ve S10 Plus, Samsung’un son yıllarda ürettiği en stabil cihazlar arasında bulunuyor. Firmanın yayımladığı son yazılım güncellemesi, S10 ailesindeki bazı sorunları çözüme kavuşturdu. Peki son güncellemede neler sunuluyor?

Samsung Galaxy S10 ailesi, çıkış yaptığı günden bu yana birkaç tane üretici güncellemesi aldı. Android’den bağımız olarak donanımsal uyumluluk ve arayüzlere ilişkin yapılan bu güncellemeler, cihazlar beklendiği gibi daha kararlı hale getirdi. 

Mayıs ayı güvenlik güncelleştirmesiyle birlikte Samsung, üçüncü parti uygulamalardaki bazı “bugları” ortadan kaldırmayı başardı. Kullanıcıların yaptığı geri bildirimlere göre Twitter gibi uygulamalarda karşılaşılan donma ve aniden kapanma sorunları çözüldü. 

  • Henüz bildirim almayan S10 kullanıcıları için güncelleştirmenin kodu şöyle: XXU1ASE5

Güncellemeyle birlikte Galaxy S10 cihazlarının arayüzünde yer alan Gece Modu da bazı eklemeler aldı. Ayrıca ultra geniş açılı arka kamera sensörünün uzun pozlama hızında da bazı iyileştirmeler mevcut. Telefoto lensin canlı odak modunda da farkedilir düzeyde hız geliştirmesi yapılmış durumda. 

Eğer Galaxy S10 ailesinden bir cihaz kullanıyorsanız ve cihazınızda sorunlar yaşıyorsanız siz de deneyimlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_discards_latest_s10_software_update_due_to_stability_issues-news-37266.php
22
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
2
1
1
0