İddia: Samsung Galaxy S11'in Kamerası 64 MP Çözünürlüğünde Olacak

45
7
3
2
0
Samsung'un atacağı yeni bir adım ile cihazlarının kamera performansı çok ama çok ani bir şekilde mükemmele ulaşacak. Peki bu nasıl olacak?

Akıllı telefon üreticileri, amiral gemisi serisi akıllı telefonlarının her yeni modelinde donanım özelliklerini geliştiriyor ve kullanıcılara daha yüksek bir kullanım deneyimi sunuyor. Günümüz cihazlarında bu değişikliğin en gözle görülebilir yaşandığı yer ise kamera sensörleri olarak karşımıza çıkıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung ise akıllı telefon sektöründe liderliği sürdürmeye devam ediyor. Samsung'un her sene düzenli olarak piyasaya sürdüğü amiral gemisi Galaxy S serisinin yeni akıllı telefonu Galaxy S11 de büyük bir ilgiyle bekleniyor.

,galaxy s10

2020 yılında tanıtılacak olan Samsung Galaxy S11 akıllı telefonu hakkında daha şimdiden söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Bu söylentiler arasında en dikkat çekeni ise Samsung'un bu amiral gemisi akıllı telefonunda tam 64 MP çözünürlüğünde bir ana kamera kullanacağı.

Söylentilere göre Samsung, hâlihazırda kullanıyor olduğu en iyi kamera sensörünü önümüzdeki haftalarda tanıtılacak olan Galaxy Note10 akıllı telefonunda da kullanacak; ardından da bu sensörün kullanımına son verecek.

galaxy s10

Bu doğrultuda Galaxy S7 amiral gemisinden beri aynı 12 MP'lik sensörü kullanan ancak diğer donanım ve yazılım bileşenlerinde iyileştirme yaparak kamera performansını mükemmelleştiren Samsung'un artık bu lensini kullanmayacağını söyleyebiliriz.

Samsung'un 64 MP'lik yepyeni bir sensör kullanması ile kamera performansının daha önce görülmemiş bir ölçüde artacağı düşünülüyor. En net ve kesin bilgileri ise her zaman olduğu gibi cihazın gerçekleştirilecek olan lansmanında öğreneceğiz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-s11-camera-looks-increasingly-likely-to-get-all-new-64mp-sensor
45
7
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
45
7
3
2
0